19.9 C
Athens

Γκριν για ΛεΜπρόν: «Είναι παράδειγμα… θέλω να μαθαίνω από εκείνον»

Ο Ντρέιμοντ Γκριν μίλησε για τον «Βασιλιά» του μπάσκετ ΛεΜπρόν Τζέιμς, τον οποίο εκθείασε, λέγοντας πως είναι παράδειγμα προς μίμηση

Ο Ντρέιμοντ Γκριν σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στον κορυφαίο μπασκετμπολίστα και φίλο του όπως λέει, ΛεΜπρόν Τζέιμς, για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια δείχνοντας πως υπάρχει σεβασμός ανάμεσά τους.

Αγωνίζονται σε δύο μεγάλες ομάδες του NBA (Ουόριορς-Καβς) αντίστοιχα, ωστόσο οι δυο τους φαίνεται πως είναι αντίπαλοι μόνο εντός παρκέ, πράγμα που αποδεικνύουν οι δηλώσεις του Γκριν για τον «Βασιλιά» Τζέιμς.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο παίκτης των Ουόριορς:

«Δείτε τον ΛεΜπρόν όλα αυτά τα χρόνια, τον τρόπο που παίζει, που διαχειρίζεται τις επιχειρήσεις του, τον τρόπο χτίζει το σώμα του. Δείχνει τον δρόμο, όχι μόνο σε μένα αλλά και στους νεότερους παίκτες. Παλεύω στο παρκέ. Ακόμα και με τον αδελφό μου να έπαιζα, θα ήθελα να του πάρω το κεφάλι. Εκτός γηπέδων όμως, είναι ένας τύπος που παρακολουθώ και βλέπω αυτά που κάνει.

Είναι τρελό να μην ακολουθήσεις το παράδειγμά του ΛεΜπρόν. Πολλές φορές στην ζωή σου δείχνουν κάτι επιτυχημένο και εσύ θες να το διαχωρίσεις κάνοντας κάτι διαφορετικό. Και στο τέλος απλά το καταστρέφεις. Είναι φίλος μου. Θέλω να… μαθαίνω από εκείνον».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς