22.4 C
Athens

Εκθέτει τον Μπένετ (και) ο Πολωνός αρχιδιαιτητής: «Άλλαξε τους διαιτητές λόγω μεγάλης πίεσης από τα ελληνικά ΜΜΕ»

Ο επικεφαλής της πολωνικής ΚΕΔ, Τόμας Μικούλσκι, θέλησε να τοποθετηθεί επίσημα μέσα από την ιστοσελίδα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για τα όσα συνέβησαν με τον Πολωνό διαιτητή Πάβελ Ρατσκόφσκι και την ομάδα του.

Η υπόθεση δεν έχει διαλευκανθεί πλήρως ωστόσο σύμφωνα με τον Μικούλσκι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να εμπλέκει τον Πολωνό διεθνή διαιτητή για τα όσα κατηγορείται ενώ εκθέτει δημόσια τον Στιβ Μπένετ καθώς όπως τονίζει, άλλαξε τη διαιτητική ομάδα γιατί «δέχθηκε μεγάλη πίεση από τα ελληνικά Μέσα».

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Κακογραμμένη παράσταση της συμμορίας της ΕΠΟ για να βάλουν Έλληνες διαιτητές στο ΑΕΚ – Άρης»

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

  • Δεν έχουμε δεχθεί καμία επίσημη καταγγελία, βασιζόμαστε μόνο στην κάλυψη των Μέσων κι αυτή είναι αρκετά περιορισμένη για να οδηγηθούμε σε οποιαδήποτε συμπεράσματα
  • Οι διαιτητές αρνούνται κατηγορηματικά την εκδοχή που παρουσιάστηκε στα ελληνικά Μέσα και ισχυρίζονται ότι είναι τα θύματα ενός περιστατικού στο αεροπλάνο κι όχι οι θύτες. Βασισμένοι στις πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει ως τώρα, δεν έχουμε τον παραμικρό λόγο να μην πιστέψουμε την εκδοχή των διαιτητών μας.
  • Σύμφωνα με την προφορική πληροφόρηση που μας έχει δοθεί δεν υπάρχει απόδειξη πως οι Πολωνοί διαιτητές ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.
  • Ο επικεφαλής της ελληνικής ΚΕΔ (σ.σ. Στιβ Μπένετ) μας ενημέρωσε ότι δεν έχει ένσταση αναφορικά με τη συμπεριφορά των διαιτητών. Πήρε την απόφαση να απομακρύνει τους Πολωνούς διαιτητές λόγω της μεγάλης πίεσης των ΜΜΕ και καθότι ήθελε να αποφύγει το οποιοδήποτε ρίσκο και μία κατάσταση που θα επηρέαζε τη δουλειά και την αντίληψή τους.
  • Ζητάμε από τα ΜΜΕ να μην αναφέρονται στους διαιτητές με τέτοιες υπόνοιες μέχρις ότου ερευνηθεί η υπόθεση. Ειδικά από τη στιγμή που ποτέ ξανά δεν υπήρξε ανάλογη κατηγορία για Πολωνό διαιτητή.
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς