19 C
Athens

Τα ζευγάρια των πλέι οφ της Basket League: Ολυμπιακός – Άρης και ΠΑΟ – Κολοσσός στον πρώτο γύρο

Τον Άρη έχοντας πλεονέκτημα έδρας θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο των πλέι οφ της Basket League ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, ενώ ο Παναθηναϊκός που τερμάτισε δεύτερος έχοντας 6 ήττες, θα βρει μπροστά του τον Κολοσσό Ρόδου. Αναλυτικά τα ζευγάρια του πρώτου γύρου των πλέι οφ.

Η κανονική διάρκεια της Basket League έφτασε στο τέλος της, με τον Ολυμπιακό να περνάει από το κλειστό των Άνω Λιοσίων και τον Παναθηναϊκό να χάνει εκτός έδρας από το Περιστέρι. Άρης και Κολοσσός έκλεισαν με νίκη την κανονική διάρκεια, με τους Θεσσαλονικείς να πέφτουν πάνω στους πρωτοπόρους Ερυθρόλευκους και την ομάδα της Ρόδου πάνω στους Πράσινους.

Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε τη νίκη του συμπολίτη Άρη κόντρα στον Προμηθέα και θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Πάτρας στον πρώτο γύρο με πλεονέκτημα έδρας. Το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη που πέτυχε μια σπουδαία νίκη κόντρα στους Πράσινους θα έχει το πλεονέκτημα έδρας κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα ζευγάρια του πρώτου γύρου των πλέι οφ της Basket League:

Ολυμπιακός – Άρης
Παναθηναϊκός – Κολοσσός
Περιστέρι – ΑΕΚ
ΠΑΟΚ – Προμηθέας

Στον επόμενο γύρο προκρίνεται η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις δύο νίκες. Στα ημιτελικά ο νικητής του Ολυμπιακός – Άρης θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ΠΑΟΚ – Προμηθέας, ενώ ο νικητής του Παναθηναϊκός – Κολοσσός θα πέσει πάνω στον νικητή του Περιστέρι – ΑΕΚ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς