19.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Ο λόγος που ο Σαμασέκου έμεινε ξανά εκτός αποστολής

Ο μέσος από το Μάλι δεν υπολογίζεται για το ντέρμπι «αιωνίων» από τον Ανιγκό και οι λόγοι είναι ξεκάθαροι, ειδικότερα μετά την επιστροφή του Εμβιλά και την ενεργοποίηση του Κασάμι

Ο Ντιαντιέ Σαμασέκου παραμένει εκτός πλάνων του Ζοσέ Ανιγκό στον Ολυμπιακό, καθώς μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα παρακολουθήσει από τις εξέδρες και αυτό με τον Παναθηναϊκό.

Ολυμπιακός: Με Παπασταθόπουλο η αποστολή για Λεωφόρο

Η απόφαση του Ανιγκό να μην υπολογίζει γι’ αυτά τα δύο σημαντικά παιχνίδια στον μέσο από το Μάλι δεν είναι τυχαία. Η επιστροφή του ετοιμοπόλεμου Εμβιλά στη δράση και η ενεργοποίηση του Κασάμι δίνουν νέες επιλογές στα χαφ και ο προπονητής των Ερυθρολεύκων δείχνει ξεκάθαρα να τους προτιμά σε αυτή τη φάση της σεζόν.

Παράλληλα, υπάρχει και ο παράγοντας με τον περιορισμό των ξένων στις αποστολές των ομάδων, με τον Παπέ Σισέ να επιστρέφει στα σχέδια των Πειραιωτών και να… κλέβει τη θέση του Σαμασέκου, που επί Μίτσελ σχεδόν πάντα βρισκόταν στις δεύτερες επιλογές, πίσω από Χουάνγκ και Εμβιλά.

Σημειώνεται ότι ο 27χρονος χαφ αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού για τη φετινή σεζόν στους πρωταθλητές Ελλάδας από τη Χόφενχαϊμ και δύσκολα θα γίνει ενεργοποίηση της ρήτρας εξαγοράς του το καλοκαίρι, καθώς αυτή ακουμπά τα 12 εκατομμύρια ευρώ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς