18.6 C
Athens

ΠΑΟΚ: Αμφίβολος για το ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας ο Ράιλι

Αμφίβολος για το ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας είναι ο Τζέιλεν Ράιλι, που ταλαιπωρείται από μια μόλυνση στο μάτι.

Ο Αμερικανός γκαρντ δεν προπονήθηκε σήμερα, στην ολοκλήρωση της προετοιμασίας του Δικεφάλου για το ματς, συμπεριλήφθηκε όμως στην αποστολή για το παιχνίδι και ο Φώτης Τακιανός θα δει την τελευταία στιγμή αν τον έχει στη διάθεση του.

Αναλυτικά η ασπρόμαυρη ΚΑΕ αναφέρει:

«Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο PAOK Sports Arena ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League, απέναντι στον Απόλλωνα.

Στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην Πάτρα την Κυριακή (9/4) και θα ξεκινήσει στις 15:45, η ομάδα μας χρειάζεται τη νίκη, αλλά και ένα συνδυασμό αποτελεσμάτων για να κατακτήσει την 4η θέση και να έχει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει των πλέι οφ.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco ολοκληρώθηκε με προβλήματα, καθώς στη σημερινή πρωινή προπόνηση δεν συμμετείχε ο Τζέιλεν Ράιλι. Ο Αμερικανός γκαρντ έμεινε εκτός προγράμματος λόγω μόλυνσης στο μάτι, θα ακολουθήσει την αποστολή στην Πάτρα, αλλά η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Με την ομάδα στην Πάτρα θα ταξιδέψει και ο Χρήστος Σαλούστρος, αλλά δεν θα αγωνιστεί, καθώς παραμένει εκτός προπονήσεων.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ mateco, που αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ξεκίνησε το ταξίδι για την Πάτρα, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Yannick Franke, Jalen Riley, Νίκος Τσιακμάς, Jaylen Hands, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Tyler Polley, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Θοδωρής Κωνσταντινίδης, Jordan Sibert, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Γιώργος Καμπερίδης και Nate Renfro».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς