18 C
Athens

Απόλλων Σμύρνης – Παναχαϊκή 1-0: Ο Μωραΐτης πλήγωσε την πρώην και η Ελαφρά Ταξιαρχία ακόμα ελπίζει (vid)

Μία κεφαλιά του Παναγιώτη Μωραϊτη, ο οποίος σκόραρε κόντρα στην πρώην του ομάδα και δεν το πανηγύρισε, ήταν αρκετή για τον Απόλλωνα Σμύρνης ώστε να επικρατήσει με το «επαγγελματικό» 1-0 της Παναχαϊκής και να μειώσει στους 5 βαθμούς την απόστασή του από την πρωτοπόρο Κηφισιά στον Νότιο Όμιλο της Super League 2.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία ήταν ανώτερη σε όλα τα μέρη του γηπέδου, θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ αν οι παίκτες της ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική ενέργεια και με αυτή τη νίκη παραμένει στο κόλπο για την κορυφή του Ομίλου, που δίνει απευθείας το εισιτήριο για την μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Απόλλων Σμύρνης (Βοσνιάδης): Σόρτσαν, Παπαγεωργίου (46′ Λούι), Κοροβέσης, Ντομίνγκες, Τσελεπίδης, Αναστασόπουλος, Μουστακόπουλος (65′ Φατιόν), Χαλίμι (46′ Καρίμ), Μωραΐτης, Κουάδρα (54′ Ερέρα), Περέιρα (81′ Τσαμούρης).

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Θεοδωράκης, Τσακμάκης, Λαρέα, Τοπάλ, Στεργίδης (64′ Κοντοχρήστος), Τσιάρας (82′ Λινάρδος), Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης (72′ Μυτίδης), Π. Καρακλάιτς (64′ Ν. Καρακλάιτς), Αλεξόπουλος, Χαντί.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς