26.1 C
Athens

Μπακς – Γκρίζλις 114-137: Η βράβευση του ορεξάτου Γιάννη επισκίασε την βαριά ήττα (vid)

Ο Greek Freak έστειλε μήνυμα τίτλου στην βράβευσή του ως ο κορυφαίος της ιστορίας των Μπακς και τα Ελάφια -παρά την ήττα από το Μέμφις- δείχνουν πιο έτοιμα από ποτέ για την επιστροφή στην κορυφή του NBA

«Πρέπει να πάρουμε ακόμη ένα. Αυτό χρειαζόμαστε. Ένα δεύτερο από αυτά» φώναξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δείχνοντας δύο από τα δάχτυλα του συμβολίζοντας το δεύτερο πρωτάθλημα που κυνηγάνε οι Μπακς, πρώτοι στο ΝΒΑ φέτος στην κανονική περίοδο.

Ο Γιάννης τιμήθηκε από τους Μπακς για την προσφορά του στην ομάδα ως ο κορυφαίος της ιστορίας κι ο ίδιος έδωσε το σύνθημα για τον τίτλο, σε μία βραδιά που η ομάδα του με ένα κάρο απουσίες γνώρισε βαριά ήττα από τους Μέμφις Γκρίζλις με 137-114.

Οι Μπακς έπαιξαν χωρίς τους Γιάννη, Μίντλετον, Μπρουκ Λόπεζ, Γκρέισον Άλεν, Κόνατον, Πόρτις, Ινγκλς και Χόλιντεϊ (!) και οι Γκρίζλις είχαν το πάνω χέρι επικρατώντας με 137-114, κυρίως χάρη στο 37-15 της τρίτης περιόδου.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πήρε 38 λεπτά (!) και πέτυχε 12 πόντους με 6/11 σουτ , οκτώ ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ, στην καλύτερη του φετινή εμφάνιση!

Ο Τζάρεν Τζάκσον τζ. πέτυχε 36 πόντους με 5/6 τρίποντα και ο Τζα Μοράντ έβαλε 12 (οκτώ ασίστ) πριν αποχωρήσει με τραυματισμό – ελαφρύς- στο χέρι.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς