27.7 C
Athens

Φλύαρη και άνευρη η Μίλαν, κόλλησε στο 0-0 με την Έμπολι

Η Μίλαν πέταξε στα σκουπίδια ακόμα μια ευκαιρία να κάνει καθοριστικό βήμα για να εδραιωθεί στην τετράδα της Serie A μια εβδομάδα μετά το μεγάλο διπλό απέναντι στη Νάπολι.

Η Ίντερ γκέλαρε στο Σαλέρνο και λίγες ώρες αργότερα οι πρωταθλητές έμειναν στο 0-0 με την Έμπολι στο Σαν Σίρο και παρέμειναν στο +1 από τους Νερατζούρι που είναι 4οι με 51 βαθμούς.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι δεν απειλήθηκε σε καμία περίπτωση από μια ομάδα που αμύνθηκε μαζικά αλλά μεγάλες ευκαιρίες δεν δημιούργησε με εξαίρεση αυτή του 87ου λεπτού όταν ο Μπραΐμ Ντίαθ ηττήθηκε εξ επαφής από τον Περιζάν (μοναδική τελική στην αντίπαλη εστία στο δεύτερο μέρος).

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φανούν απειλητικοί κυρίως από την αριστερή πλευρά με τους Λεάο και Τεό Ερναντέζ αλλά φάνηκαν φλύαροι ενώ έφαγαν μεγάλο διάστημα του δευτέρου μέρους να διαμαρτύρονται για πέναλτι, με τον διαιτητή και τον VAR να συμφωνούν πως δεν υπάρχει χέρι σε καμιά από τις τρεις περιπτώσεις διαμαρτυριών.

Ο Ζιρού σκόραρε στο 89ο λεπτό αλλά μετά από υπόδειξη του VAR το γκολ ακυρώθηκε για χέρι του Γάλλου στην προσπάθειά του να πιάσει την κεφαλιά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 29ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 7/4

Σαλερνιτάνα – Ίντερ 1-1 (90′ Καντρέβα / 6′ Γκόζενς)

 

Λέτσε – Νάπολι 1-2 (52′ Ντι Φραντσέσκο / 18′ Ντι Λορέντζο, 64′ αυτ. Γκάλο)

 

Μίλαν – Έμπολι 0-0

 

Σάββατο 8/4

Ουντινέζε – Μόντσα (13:30)

Φιορεντίνα – Σπέτσια (15:30)

Σαμπντόρια – Κρεμονέζε (17:30)

Αταλάντα – Μπολόνια (17:30)

Τορίνο – Ρόμα (19:30)

Βερόνα – Σασουόλο (19:30)

Λάτσιο – Γιουβέντους (21:45)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς