31.7 C
Athens

Το μονοπάτι του Στέφανου Τσιτσιπά στο Monte Carlo Masters

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς που θα μπει σαν No.2 του ταμπλό στο τουρνουά, έμαθε τους αντιπάλους που θα έχει στην προσπάθεια να κατακτήσει για 3η συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο στο Monte Carlo Masters.

Η απουσία του Κάρλος Αλκαράθ ανέβασε στο No.2 του ταμπλό τον Έλληνα τενίστα, που σαν κάτοχος του τίτλου θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του από τον δεύτερο γύρο του τουρνουά. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή της συνάντησης ανάμεσα στον Γάλλο, Μπέντζαμιν Μπονζί και τον Ισπανό, Ζαπάτα Μιράγιες.

Εφόσον καταφέρει να προκριθεί θα αντιμετωπίσει πιθανότατα τον Μπόρνα Τσόριτς, ενώ από εκεί και πέρα στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Φριτζ, Τιάφο, Βαβρίνκα και Ντίμιτροβ και στα ημιτελικά κάποιον από τους Ρούμπλεβ, Ρουντ, Χατσάνοβ και Ντε Μινόρ.

Στην άλλη πλευρά του ταμπλό υπάρχουν οι Τζόκοβιτς, Μεντβέντεβ, Σίνερ, Ρούνε, Χούρκατς, Νόρι, Μουζέτι και Ζβέρεβ, με έναν εκ των δύο πρώτων να φτάνει πιθανότητα στον τελικό και εκεί να τους συναντάει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, εφόσον βέβαια καταφέρει να ξεπεράσει προηγουμένως όλα τα εμπόδια.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς