23.3 C
Athens

Στερν: Με τον κόσμο μας στο Ρέντη για το πρώτο βήμα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Τόνσεκ Στερν απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού για να δώσει δυναμικό παρών στον πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ στο Ρέντη κόντρα στον Παναθηναϊκό (8/4, 21:30).

Τα εισιτήρια του Ολυμπιακού για τον πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ με τον Παναθηναϊκό

Ο Σλοβένος διαγώνιος μιλώντας στο Olympiacossfp.gr υποστήριξε πως οι Κυπελλούχοι Ευρώπης έχουν πεισμώσει μετά τον χαμένο τελικό Κυπέλλου και τόνισε πως οι Ερυθρόλευκοι πρέπει να παίξουν έξυπνα και να πάρουν ώθηση από τον κόσμο τους.

«Προερχόμαστε από έναν δύσκολο μήνα! Παίξαμε ευρωπαϊκό τελικό, τον κερδίσαμε, παίξαμε ημιτελικούς πρωταθλήματος, παίξαμε τελικό Κυπέλλου. Μία δύσκολη περίοδος, που χρειάζεται ψυχικά και σωματικά αποθέματα. Η ήττα στον τελικό του Κυπέλλου μας έκανε πιο δυνατούς, δείξαμε χαρακτήρα στο επόμενο ματς με τον Μίλωνα, πεισμώσαμε. Και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε, πρώτα-πρώτα από το αυριανό ματς με τον Παναθηναϊκό. Είναι στην έδρα μας, είναι τελικός, δεν θα είναι εύκολο.

Είναι η τελευταία ευκαιρία του Παναθηναϊκού, η τελευταία τους διοργάνωση, οπότε καταλαβαίνετε, ότι θα τα δώσουν όλα. Θα είναι δύσκολο ματς, όμως πρέπει να κοιτάξουμε μόνο τη δική μας πλευρά! Εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά, να παίξουμε το παιχνίδι μας, στο επίπεδο που πρέπει. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα, με τακτική. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο κόσμος μας, τον οποίο περιμένουμε στο Ρέντη! Ο κόσμος μας έχει στηρίξει πολύ, αυτό θέλουμε και αύριο, είναι ο έβδομος παίκτης μας και τον περιμένουμε στο γήπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς