17.1 C
Athens

Παγένκ στον ΑΘΛΟ: Να κάνουμε τη δουλειά που ξέρουμε κόντρα στον ΠΑΟ, καθοριστικός ο κόσμος μας

Ο Σλοβένος κεντρικός του Ολυμπιακού ξετυλίγει μέσω του ΑΘΛΟΥ τις σκέψεις του για τον πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ κόντρα στον Παναθηναϊκό, ζητώντας από τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το «Μ. Μερκούρη»

Ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει πίσω του την απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδας από τον ΠΑΟΚ και εστιάζει σε έναν ακόμη στόχο της φετινής σεζόν, αυτόν του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».

Οι πρωταθλητές του Challenge Cup έχουν μπροστά τους το δέλεαρ ενός ακόμη τροπαίου, για το οποίο θα κονταροχτυπηθούν με τον «πληγωμένο» Παναθηναϊκό, που μέσα σε έναν μήνα έχασε τα πάντα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τα εισιτήρια του Ολυμπιακού για τον πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ με τον Παναθηναϊκό

Μοναδικός στόχος που παραμένει ανοιχτός για τους Πράσινους είναι αυτός του Λιγκ Καπ, με τον Ολυμπιακό πάντως να έχει πάρει τον αέρα του «αιώνιου» αντιπάλου του στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, με αποκορύφωμα την ιστορική ανατροπή στο Μαρούσι για την πρόκριση, τότε, στους τελικούς του Challenge Cup.

Σε αυτά τα πλαίσια και λίγες ώρες πριν οι δύο ομάδες πατήσουν το τάραφλεξ του Ρέντη για την πρώτη μάχη στους τελικούς του Λιγκ Καπ, ο διεθνής Σλοβένος άσος των Ερυθρολεύκων, Άλεν Παγένκ, μιλάει αποκλειστικά στον ΑΘΛΟ ξετυλίγοντας το κουβάρι των σκέψεων του πριν από ένα ακόμη σημαντικό ντέρμπι που θα κρίνει τον δεύτερο εγχώριο τίτλο της χρονιάς.

Ο Παγένκ τονίζει ότι η παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού το βράδυ του Σαββάτου (8/4, 21:30) θα είναι καθοριστική, ενώ στέκεται και στη δίψα του Παναθηναϊκού για τη συγκεκριμένη διοργάνωση, που όμως δεν πρέπει να επηρεάζει τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Παγένκ στον ΑΘΛΟ πριν τον πρώτο τελικό των «αιωνίων» για το Λιγκ Καπ:

«Αύριο (σ.σ. Σάββατο), είναι ένα ακόμα μεγάλο ματς για την ομάδα. Ένας ακόμα τελικός! Μετά το Κύπελλο, παίζουμε τον πρώτο τελικό του League Cup, αντιμετωπίζοντας στην έδρα μας τον Παναθηναϊκό. Είμαι σίγουρος, ότι ο Παναθηναϊκός θα έρθει να παλέψει για αυτό το τρόπαιο, είναι λογικό.

Εμείς, ωστόσο, δεν πρέπει να ασχολούμαστε με αυτούς, πρέπει να κάνουμε τη δουλειά που ξέρουμε. Στην προσπάθεια μας αυτή θα είναι καθοριστική και η παρουσία του κόσμου μας, τους οποίους περιμένουμε στο Ρέντη!

Η βοήθεια τους τη φετινή σεζόν είναι μεγάλη, την χρειαζόμαστε και αύριο, για να κάνουμε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς