19.7 C
Athens

Συνελήφθη ξανά για οπλοκατοχή ο Γκόρντον

Ο πρώην γκαρντ του ΝΒΑ Μπεν Γκόρντον συνελήφθη με τις κατηγορίες της οπλοκατοχής και των απειλών, αφού άρχισε να συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα σε ένα κατάστημα χυμών στο Κονέτικατ, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Λίγο πριν από τις 10 το πρωί της Τρίτης, αρκετοί τηλεφωνητές στο 911 ανέφεραν ότι «ένας άνδρας ενεργούσε επιθετικά και με περίεργο τρόπο» μέσα σε ένα κατάστημα χυμών στο Στάμφορντ, δήλωσε την Πέμπτη ο βοηθός αρχηγός της αστυνομίας της πόλης, Ρίτσαρντ Κόνκλιν.

Ο άνδρας, που ταυτοποιήθηκε ως ο Γκόρντον, συνέχισε να ενεργεί αλλοπρόσαλλα όταν έφτασαν οι αστυνομικοί και προσπάθησαν να τον πάρουν υπό κράτηση, είπε ο Κόνκλιν.

Οι αστυνομικοί τελικά υπέταξαν τον Γκόρντον και τον συνέλαβαν. Βρήκαν ένα μαχαίρι στην τσέπη του, ένα πιστόλι αναισθητοποίησης και σιδηροχροθιές στο σακίδιό του, είπε ο Κόνκλιν.

Ο Γκόρντον συνελήφθη με κατηγορίες συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς επικίνδυνου όπλου, της απειλής δεύτερου βαθμού και της σύγκρουσης με έναν αξιωματικό.

Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό κέντρο κράτησης και στη συνέχεια σε νοσοκομείο για αξιολόγηση ψυχικής υγείας, είπε ο Κόνκλιν. Τελικώς, αφέθηκε ελεύθερος αργά την Τρίτη με εγγύηση 10.000 δολαρίων.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς