25.9 C
Athens

Η ΕΠΟ «στέλνει» τον τελικό του Κυπέλλου στη Λευκωσία παραμονή των εθνικών εκλογών

Στην Κύπρο φαίνεται πως θα φιλοξενηθεί ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, που με απόφαση της «μπαλτάκειας» ΕΠΟ θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στα χρονικά εκτός Ελλάδας

Στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας φαίνεται πως θα διεξαχθεί ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς η ΕΠΟ δείχνει αποφασισμένη να ορίσει από σήμερα (7/4) το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν για τις 20 Μαϊου, παραμονή των εθνικών εκλογών (21/5).

Η πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι της ΕΠΟ είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτή κι όλα δείχνουν πως στη σημερινή Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας θα παρθεί η οριστική απόφαση για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου για πρώτη φορά στα χρονικά εκτός Ελλάδας!

Θυμίζουμε ότι στα ημιτελικά, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν πάρει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης από τους πρώτους αγώνες. Στις ρεβάνς της Μεγάλης Εβδομάδας, ο Ολυμπιακός θα ψάξει μία μεγάλη ανατροπή μετά το 3-0 της OPAP Arena και η Λαμία ένα θαύμα απέναντι στον ΠΑΟΚ που είχε επικρατήσει με το εμφατικό 5-1 στη Φθιώτιδα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς