18.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Οι ενέσεις του Εμβιλά, η αυταπάρνηση του Μπα και ο ετοιμοπόλεμος Σωκράτης ενόψει Λεωφόρου

Ο Ολυμπιακός βροντοφώναξε «παρών» στη μάχη του τίτλου, με τους παίκτες του να βγάζουν ψυχή παρά την ψυχολογική και σωματική φόρτιση: Εμβιλά και Μπα έσφιξαν τα δόντια για 90 λεπτά κόντρα στον ΠΑΟΚ και ο Σωκράτης σκέφτεται ήδη τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση με ψυχή πρωταθλητή την περασμένη Τετάρτη κόντρα στον ΠΑΟΚ και με τη νίκη του (3-1) παρέμεινε ζωντανός στη μάχη του τίτλου, που πλέον περνά από τη Λεωφόρο σε ένα ντέρμπι «αιωνίων» από τα παλιά που μπορεί να κρίνει πολλά στην κούρσα των τριών (ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός) μέχρι το τέλος.

Η εκπληκτική ομιλία του Ανιγκό στους παίκτες του Ολυμπιακού μετά τη νίκη με ανατροπή κόντρα στον ΠΑΟΚ (vid)

Οι Ερυθρόλευκοι με τον Ζοσέ Ανιγκό πλέον στο τιμόνι τους έχουν στρέψει από την Πέμπτη  την προσοχή τους στο μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής (9/4), με τον κόσμο και τους παίκτες να το περιμένουν πώς και πώς και να το δείχνουν στην πράξη.

Εμβιλά και Μπα αγωνίστηκαν με πόνους στο παιχνίδι της Τετάρτης δείχνοντας τρομερή αυταπάρνηση ώστε να βοηθήσουν την ομάδα τους και δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν το ίδιο και στη Λεωφόρο.

Συγκεκριμένα ο Γάλλος μέσος χρειάστηκε να κάνει δύο ενέσεις ώστε να βρίσκεται σε θέση να αγωνιστεί για 90 λεπτά απέναντι στους Θεσσαλονικείς, ενώ και ο Μπα ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με έντονους πόνους και στα όρια της θλάσης. Οι ίδιοι, βέβαια, συνεχίζουν σε καλό ρυθμό τις προπονήσεις και θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για την ενδεκάδα και στο μεγάλο παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Το ίδιο ισχύει και για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, που αντιμετώπιζει ένα μυϊκό πρόβλημα (έγινε αναγκαστική αλλαγή με τον ΠΑΟΚ), ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή και η θέση του στο αρχικό σχήμα θα κριθεί την τελευταία στιγμή, με τον Σισέ να αποτελεί την δεύτερη λύση ως παρτενέρ του Μπα, με τον οποίο λειτούργησαν άψογα στο ματς της Τετάρτης.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς