17.2 C
Athens

Ανακοίνωσε την επιστροφή του Λάμπαρντ η Τσέλσι

Την επιστροφή του Φρανκ Λάμπαρντ στον πάγκο της ανακοίνωσε η Τσέλσι.

Μετά την απόλυση του Γκρέιαμ Πότερ, οι Μπλε του Λονδίνου κινήθηκαν γρήγορα και κέρδισαν χρόνο μέχρι να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο άνθρωπος που θα κάτσει στον πάγκο τους τη νέα αγωνιστική περίοδο, ανακοινώνοντας τον Άγγλο τεχνικό έως το τέλος της σεζόν.

Έτσι ο Φρανκ Λάμπαρντ επιστρέφει στην Τσέλσι μετά τον Ιανουάριο του 2021 που απολύθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, έχοντας σε 84 παιχνίδι 44 νίκες, 17 ισοπαλίες και 23 ήττες.

«Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε πίσω τον Φρανκ. Ο Φρανκ είναι Hall of Famer της Premier League και θρύλος του συλλόγου. Καθώς συνεχίζουμε τη διεξοδική και εξαντλητική διαδικασία για εύρεση μόνιμου προπονητή, θέλουμε να παρέχουμε στον σύλλογο και στους φιλάθλους μας ένα σαφές και σταθερό πλάνο για το υπόλοιπο της σεζόν. Θέλουμε να δώσουμε στον εαυτό μας κάθε ευκαιρία επιτυχίας και ο Φρανκ έχει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειαζόμαστε για να μας οδηγήσουν στη γραμμή του τερματισμού», δήλωσαν οι διοικητικοί ηγέτες της Τσέλσι, προσθέτοντας:

«Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι με τη Γουλβς το Σάββατο και μετά θα στρέψουμε την προσοχή μας στα προημιτελικά του Champions League. Όλοι θα δώσουμε την πλήρη υποστήριξή μας στον Φρανκ, καθώς στοχεύουμε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όλα τα παιχνίδια που απομένουν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς