21 C
Athens

Σερέλης: Υπάρχει συνέχεια και βελτίωση σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε, θα δούμε τι θα γίνει με τους τραυματίες

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Άλμπα Βερολίνου και δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την εξέλιξη της ομάδας του.

Ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί πως υπάρχει μια συνέχεια και βελτίωση σε αυτό που θέλουν να κάνουν οι Πράσινοι. Παράλληλα μίλησε για τους τραυματίες Γουόλτερς και Πονίτκα, αναφέροντας πως είναι καλύτερα αλλά δύσκολα θα είναι έτοιμη για το ματς με τη γερμανική ομάδα.

Αναλυτικά:

Για την κατάσταση των Πονίτκα και Γουόλτερς: «Είμαστε λίγο καλύτερα, αλλά θα δούμε τι θα γίνει με Πονίτκα και Γουόλτερς. Όμως δεν νομίζω να έχουμε τους παίκτες σε αυτό το ματς».

Για το καλύτερο πρόσωπο που παρουσιάζει η ομάδα: «Υπάρχει μια βελτίωση και μια συνέχεια σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Αυτό είναι το πιο βασικό. Δεν είμαστε από αγωνιστική σε αγωνιστική διαφορετικοί σε μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού. Κυρίως στον τρόπο που θέλουμε να παίξουμε άμυνα. Και το δεύτερο σημαντικό αρχίζουμε να σκεφτόμαστε και τις δύο πλευρές του παιχνιδιού ανεξάρτητα. Δηλαδή όταν στο παρελθόν η ομάδα ήταν καλύτερη στην επίθεση, έπαιζε και καλύτερη άμυνα. Πλέον έχουμε αρχίσει να το έχουμε διαφορετικά στο μυαλό μας και να ξεχωρίζουμε τις καταστάσεις. Στην άμυνα προσπαθούμε να είμαστε πάντα σοβαροί και στιβαροί. Στην επίθεση θα υπάρχουν και καλές και κακές επιλογές».

Για το γεγονός ότι η Άλμπα κάνει πάντα το παιχνίδι της ανεξάρτητα από το αν έχει στόχο: «100% ισχύει αυτό. Είναι μια ομάδα η οποία παρόλο που δεν έχει πολλές νίκες παίζει πολύ διαφορετικά απ’ όλες τις ομάδες. Μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε, αλλά μπορεί και να χάσει από οποιονδήποτε. Και αυτό λόγω του τρόπου που παίζει. Με άγνοια κινδύνου. Και τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θα ήθελαν. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή αμυντικά έχει πολύ καλό ρυθμό στο παιχνίδι της».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς