23.3 C
Athens

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ 0-4: Στον τελικό του Copa del Rey με «όργια» Μπενζεμά και την ασίστ της χρονιάς από τον Βινίσιους! (vid)

Με τον Καρίμ Μπενζεμά να σημειώνει δεύτερο διαδοχικό χατ τρικ και τον Βινίσιους να βγάζει μια ασύλληπτη ασίστ, η Ρεάλ «σμπαράλιασε» την άθλια Μπαρτσελόνα και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας όπου θα αντιμετωπίσει την Οσασούνα

Η Μπαρτσελόνα έκανε το λάθος να πιστέψει πως εύκολα ή δύσκολα θα πάρει την πρόκριση στον τελικό του Copa del Rey απέναντι στη Ρεάλ την οποία είχε κερδίσει τρεις φορές μέσα στο 2023.

Οι Καταλανοί είχαν το μαξιλαράκι της νίκης με ένα γκολ στη Μαδρίτη, αλλά αυτό δεν αποδείχθηκε αρκετό, με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να σκορπά στο Καμπ Νου την ομάδα του Τσάβι (0-4) και να προκρίνεται στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας όπου θα αντιμετωπίσει την Οσασούνα!

 

Οι δύο ομάδες ελάχιστα θα έχουν να θυμούνται από το πρώτο μέρος, με τη Ρεάλ πάντως να προηγείται στις καθυστερήσεις του με τον Βινίσιους και να ισοφαρίζει το σκορ του πρώτου αγώνα.

Ο Καρίμ Μπενζεμά πιστώθηκε την ασίστ στον Βραζιλιάνο και στο 50′ ανέλαβε δράση για να πετύχει το 0-2 με υπέροχο πλασέ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής.

 

Μια προσωπική ενέργεια κι ένα σουτ του Αραούχο ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει σε αυτό το διάστημα η Μπαρτσελόνα που παρουσίασε μεγάλη νευρικότητα και το έδειξε στο 58′ όταν ο Κεσιέ ανέτρεψε τον Βινίσιους εντός περιοχής. Ο Μπενζεμά ευστόχησε στο πέναλτι και σημείωσε το 0-2.

 

Η… αόρατη Μπαρτσελόνα δεν άξιζε κάτι περισσότερο και κατέθεσε τα όπλα με τη Ρεάλ να ολοκληρώνει τον θρίαμβο με χατ τρικ του Μπενζεμά στο 81′ έπειτα από ασύλληπτη, μαγική ασίστ του Βινίσιους. Απλά απολαυστικό γκολ.

 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Αραούχο, Αλόνσο (66′ Έρικ Γκαρθία), Μπαλντέ, Κεσιέ (60′ Φατί), Μπουσκέτς, Ρομπέρτο, Ραφίνια (66′ Φεράν Τόρες), Λεβαντόβσκι, Γκάβι

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Αντσελότι): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Καμαβινγκά, Κρόος, Μόντριτς (87′ Τσουαμενί), Βαλβέρδε, Ροντρίγκο (74′ Ασένσιο), Μπενζεμά (89′ Νάτσο), Βινίσιους (86′ Θεμπάγιος)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς