18.8 C
Athens

Πάτρικ Γιανγκ: «Απ’ τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου όταν είδα τον Σπανούλη να νικά μόνος του τον ΠΑΟ»

Ο Πάτρικ Γιανγκ είναι ένας πραγματικός αγαθός γίγαντας εντός κι εκτός παρκέ.

Με τη δύναμή του, εσωτερική και εξωτερική, μετά το σοβαρό ατύχημα που για την ώρα τον έχει καθηλώσει σε αναπηρικό αμαξίδιο, μας έχει δώσει δυνατά διδάγματα ζωής και όλοι εμείς μένουμε απλά να τον θαυμάζουμε και να τού στέλνουμε όλη τη δύναμή μας.

«Είμαι ακόμα εδώ»: Ο Πάτρικ Γιανγκ μιλά για το ατύχημα που τον καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι

Σε δηλώσεις του στο σάιτ της Euroleague, o Αμερικανός ψηλός γύρισε για λίγο στα χρόνια που έπαιζε επαγγελματικά μπάσκετ. Όχι και πολύ πίσω, τις σεζόν 2015-2017 βρισκόταν στα μέρη μας με τη φανέλα του Ολυμπιακού, με τον ίδιο να μην ξεχνά αυτές τις αναμνήσεις και να θεωρεί το Final-Four με τους Πειραιώτες αλλά και το πάρτι τίτλου με την υπογραφή Σπανούλη στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, ως τις καλύτερες της καριέρας του.

«Το όνομά μου είναι Πάτρικ Γιανγκ, 30 ετών, από τον Τζάκσονβιλ της Φλόριντα. Είμαι πρώην επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής. Έχω αγωνιστεί επαγγελματικά για τη Γαλατάσαραϊ στην Τουρκία, στον Ολυμπιακό για δύο χρόνια, στην Αρμάνι Μιλάνο και στην Αβελίνο», συστήθηκε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για τις καλύτερες εμπειρίες που είχε ως παίκτης με έντονο ερυθρόλευκο χρώμα.

«Μερικές από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου πρέπει να είναι όταν πήγα στο Final Four με τον Ολυμπιακό, όταν είδα τον Βασίλη Σπανούλη να νικάει μόνος του τον Παναθηναϊκό και μετά ο πανηγυρισμός στο ΣΕΦ ήταν απίστευτος».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς