21.1 C
Athens

Η επίσημη θέση του Β. Μαρινάκη για τις φήμες περί αποχώρησης του Κούπερ από τον πάγκο της Νότιγχαμ

Το μέλλον του Στιβ Κούπερ στον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ παρουσιάζεται από το βράδυ της Τρίτης ως «μετέωρο» στα αγγλικά Μέσα, κάτι που έκανε τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τοποθετηθεί δημόσια για το ζήτημα

Οκτώ αγώνες χωρίς νίκη μετράει πλέον η Νότιγχαμ Φόρεστ μετά τη νέα ήττα στην έδρα της Λιντς το βράδυ της Τρίτης (4/4) και το μέλλον του Στηβ Κούπερ -είχε ανανεώσει μέχρι το 2025 πρόσφατα- φαντάζει επισφαλές, σύμφωνα με πληθώρα αγγλικών δημοσιευμάτων.

Ωστόσο, μέσω επίσημης τοποθέτησής του το πρωί της Τετάρτης ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, ξέκοψε κάθε σενάριο απομάκρυνσης του Κούπερ από τη θέση του, εκφράζοντας δημοσίως τη στήριξή του τόσο στον ίδιο όσο και στους παίκτες των Κόκκινων, σε μία δύσκολη περίοδο για τον σύλλογο στο αγωνιστικό σκέλος.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην επίσημη τοποθέτησή του στο σάιτ της Νότιγχαμ:

«Κανείς δεν αρνείται ότι ο σύλλογος είναι σε δύσκολη θέση στην Premier League, αλλά θα θέλαμε να βάλουμε τέλος στις θεωρίες και τα ψευδή και διχαστικά δημοσιεύματα, επιβεβαιώνοντας ότι ο Στιβ Κούπερ θα παραμείνει προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Όλοι είμαστε απογοητευμένοι από τις πρόσφατες εμφανίσεις και είναι ξεκάθαρο ότι απαιτείται πολλή δουλειά. Τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις πρέπει να βελτιωθούν άμεσα.

Τώρα είναι η ώρα για όλους να ενωθούν με την ομάδα. Από εμάς, ως ιδιοκτήτες, ως το συμβούλιο, τους οπαδούς, το επιτελείο, τους προπονητές και τους παίκτες –να γίνουμε ένα και να παλέψουμε για να διασφαλίσουμε τη θέση μας στην Premier League.

Δεν υπάρχει χρόνος για περισπασμούς, φήμες και υποθέσεις. Υπάρχει χρόνος μόνο για δουλειά, αποφασιστικότητα, αφοσίωση από τον Στιβ και τους παίκτες στο να φέρουν τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε και, φυσικά, για τη φανταστική υποστήριξη από τους οπαδούς της Νότιγχαμ Φόρεστ».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς