22.9 C
Athens

Η Serie A καταδίκασε την ρατσιστική επίθεση στον Λουκάκου από οπαδούς της Γιουβέντους

Ο Ρομέλου Λουκάκου, έγινε στόχος «ρατσιστικών προσβολών» από τους οπαδούς της Γιουβέντους, εχθές (4/4) το βράδυ, κατά την διάρκεια του πρώτου ημιτελικού για το κύπελλο Ιταλίας, όπως κατήγγειλε το πρακτορείο επικοινωνίας του Βέλγου επιθετικού.

Γιουβέντους – Ίντερ 1-1: Το γκολ του Κουαδράδο δεν ήταν αρκετό, ο Λουκάκου άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς

Ο έμπειρος άσος της Ίντερ, ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του αγώνα με πέναλτι, αλλά αποβλήθηκε αμέσως μετά με δεύτερη κίτρινη κάρτα, επειδή πανηγύρισε το γκολ του μπροστά στην εξέδρα των οπαδών της Γιουβέντους με το δάχτυλο στο στόμα.

«Τα ρατσιστικά σχόλια προς τον Ρομέλου Λουκάκου από τους οπαδούς της Γιουβέντους, είναι κάτι παραπάνω από απεχθή και δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά», δήλωσε ο Μάικλ Γιόρμαρκ, πρόεδρος της Roc Nation Sports International, μιας υπηρεσίας αθλητικής διαχείρισης, που διαχειρίζεται τα συμφέροντα του «Big Rom».

Θέση για το συμβάν πήρε και η Serie A που καταδίκασε την στάση των οπαδών της Γηραιάς Κυρίας και ζήτησε «ΣΕΒΑΣΜΟ» για όλους τους παίκτες.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Η Lega Serie A καταδικάζει απερίφραστα κάθε περιστατικό ρατσισμού και κάθε μορφή διάκρισης. Μερικά άτομα στις κερκίδες δεν μπορούν να χαλάσουν το θέαμα ενός ποδοσφαιρικού αγώνα και δεν αντιπροσωπεύουν τις σκέψεις όλων των φιλάθλων και των θεατών στο γήπεδο, που ευτυχώς ασπάζονται τις υψηλότερες αξίες του αθλητισμού. Οι ομάδες της Serie A, όπως έπρατταν πάντα, θα ταυτοποιήσουν τους ενόχους, αποκλείοντάς τους δια βίου από τα γήπεδά τους».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς