13.2 C
Athens

Len Champions League: Έτοιμος να σφραγίσει την επιστροφή του στο Final-8 ο Ολυμπιακός

Παιχνίδια χωρίς ιδιαίτερο… άγχος -για διαφορετικούς λόγους- δίνουν την Τετάρτη (5/4) ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη, στην 11η αγωνιστική του Champions League ανδρών στην υδατοσφαίριση.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν θεωρητικά εύκολη αποστολή, υποδεχόμενοι στις 19:00 στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά το Ανόβερο, και με νίκη «σφραγίζουν» και μαθηματικά την επιστροφή τους στο final-8, μετά τον απροσδόκητο περσινό αποκλεισμό τους.

Την ίδια ώρα (19:00), στο κολυμβητήριο «Κύπρος» της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, η Βουλιαγμένη φιλοξενεί την πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο, γνωρίζοντας ότι πρόκειται για ένα ματς από το οποίο δεν… προβλέπεται βαθμολογικό όφελος, με την ελπίδα ότι θα εξασφαλίσει κι αυτή την πρόκρισή της σε ένα από τα επόμενα τρία παιχνίδια.

Μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Μπαρτσελονέτα, που του στέρησε την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρώτη θέση του Α΄ ομίλου, ο Ολυμπιακός στρέφει ουσιαστικά ήδη την προσοχή του στο final-8 του Βελιγραδίου.

Απέναντι στο Ανόβερο, που βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις μία νίκη, η ομάδα του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς αναμένεται να επικυρώσει οριστικά το εισιτήριο για την τελική φάση, τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων. Στον πρώτο γύρο, οι Πειραιώτες είχαν επικρατήσει στη Γερμανία με το ευρύ 16-7 και είναι απίθανο το ματς στον Πειραιά να έχει διαφορετική εικόνα.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο Ούγγρος Γκάμπορ Βόγκελ και ο Σέρβος Αντρέγια Στανόγεβιτς.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς