19.7 C
Athens

Ιβάν Σαββίδης στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Παίζουμε για την αξιοπρέπεια μας, ξεχάστε ό,τι έγινε την Κυριακή»

Στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μίλησε ο Ιβάν Σαββίδης ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο ισχυρός άνδρας των Ασπρόμαυρων είχε επικοινωνία με την ομάδα μία ημέρα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να ξεχάσουν την ήττα στο ματς από την ΑΕΚ, τονίζοντας πως δεν έπαιξαν χειρότερα από τους αντιπάλους τους.

Παράλληλα ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ παίζει για την αξιοπρέπεια και την τιμή του και ξεκαθάρισε πως είναι δίπλα στους παίκτες και παλεύει μαζί τους, αν και έχει να βρεθεί στην Τούμπα περίπου 4 χρόνια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πρώτα από όλα ξεχάστε τι έγινε την Κυριακή. Χάσαμε έναν αγώνα που δεν ήμασταν χειρότεροι, δεν υπάρχει όμως λόγος να σταθούμε εκεί. Μεγάλες είναι οι ομάδες που γυρίζουν τον διακόπτη.

Είμαστε σε ένα σημείο ωστόσο που κάθε λάθος κοστίζει, γι’ αυτό θέλω να βλέπω σε εσάς την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά που είχατε ως σήμερα, ακόμη και στις δύσκολες στιγμές.

Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, αυτό είναι το πλεονέκτημά μας. Παίζουμε για εμάς, την αξιοπρέπειά μας, την τιμή τη δική μας και του ΠΑΟΚ κάθε παιχνίδι σαν να είναι τελικός.

Τέτοιος είναι και αύριο και δεν θα σας πω πολλά γι’ αυτό. Ξέρετε πως πρέπει να είστε. Σίγουροι, αποφασιστικοί, ο ένας δίπλα στον άλλον. Είμαι μαζί σας, παλεύω και αγωνιώ μαζί σας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς