27.1 C
Athens

Ολυμπιακός: Οι τιμές των νέων διαρκείας και ο στόχος των 6.500 καρτών

Σε μια πρωτόγνωρη κίνηση, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τις τιμές των νέων καρτών διαρκείας - Διαβάστε το σκεπτικό πίσω από την απόφαση των νταμπλούχων Ελλάδας

Η εντυπωσιακή φετινή πορεία του Ολυμπιακού τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις όσο και – ειδικά – στη EuroLeague έχει ανοίξει για τα καλά την όρεξη του κόσμου της ομάδας, με την ερυθρόλευκη ΚΑΕ λόγω της τεράστιας ζήτησης να κυκλοφορεί νωρίτερα από ποτέ τα διαρκείας για τη νέα σεζόν με προτεραιότητα στους κατόχους της τρέχουσας (2022/2023).

Προκειμένου να μην επικρατήσει… χαμός για ένα διαρκείας μέσα στο καλοκαίρι, η ερυθρόλευκη ΚΑΕ ακολουθώντας την τακτική μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων τα κυκλοφορεί από την άνοιξη ώστε να προχωρήσουν στον σχεδιασμό τους γνωρίζοντας και τα πραγματικά οικονομικά δεδομένα.

Ο στόχος των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι τα διαρκείας να αυξηθούν από τα 5.800 στα 6.500 ώστε να δίνονται μετά περίπου 5.500 εισιτήρια (μεμονωμένα) σε κάθε αναμέτρηση με την πολιτική dynamic pricing όπου ανάλογα με τη σπουδαιότητα του αγώνα θα προσαρμόζονται και οι τιμές.

Υπενθυμίζεται πως από την Τετάρτη 5/4 ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν με προτεραιότητα στις ανανεώσεις.

Οι τιμές είναι ελαφρώς αυξημένες για αρκετούς λόγους μεταξύ των οποίων είναι η αυξημένη ζήτηση και ο αριθμός των πολλών αγώνων.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ:

τιμές διαρκείας

Σημειώνεται πως ένα εισιτήριο διαρκείας υπάρχει μια σειρά προνομίων που αφορούν σε προσφορές του Ολυμπιακού, των χορηγών αλλά και το πάρκινγκ! Επιπλέον, για μια θέση που αντιστοιχεί σε εισιτήριο διαρκείας 350 ευρώ, κάποιος θα πλήρωνε από 600 ως 700 ευρώ με μεμονωμένο κι όχι με διαρκείας.

Τέλος οι κάτοχοι διαρκείας έχουν απόλυτη προτεραιότητα ανάλογα με την κατηγορία του εισιτηρίου τους σε εισιτήρια του F4 καθώς και σε μια σειρά άλλων δραστηριοτήτων.

Για όσους κλείσουν διαρκείας σε VIP, Court seats, baseline seats θα υπάρχει το δικαίωμα πρόσβασης στο νέο ολοκαίνουργιο VIP Lounge που θα κατασκευαστεί το καλοκαίρι και θα προσφέρει υψηλές υπηρεσίες και σέρβις πριν αλλά και κατά την διάρκεια των αγώνων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς