19.7 C
Athens

Παππάς: Σκέφτομαι σοβαρά να διεκδικήσω τον Δήμο της Αθήνας, με παρότρυνε ο Τσίπρας

Το όνομα του Νίκου Παππά είχε γραφτεί σε ρεπορτάζ για τις υποψηφιότητες στο δήμο Αθηναίων απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη, στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο γνωστός μπασκετμπολίστας ρωτήθηκε σχετικά για το θέμα και δεν έκρυψε πως «ενδιαφέρεται».

Ο Νίκος Παππάς δηλώνει έτοιμος να κάνει το βήμα και δεν αποκλείεται να έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού αποκάλυψε στο radcast.gr πως έχει συνομιλήσει τηλεφωνικά με τον Αλέξη Τσίπρα, αν και όπως λέει δεν ταυτίζεται αποκλειστικά με κάποιο κόμμα.

Έχει δηλώσει πως ψηφίζει ΚΚΕ αλλά η αυτοδιοίκηση λέει πως είναι κάτι που τον ενδιαφέρει πολύ. Όπως είπε επειδή δεν ταυτίζεται αποκλειστικά με κάποιο κόμμα, «τα αυτοδιοικητικά μοιάζουν για εμένα μονόδρομος».

Τόνισε πως γνωρίζει καλά την Αθήνα, τις ανάγκες και τον παλμό της. «Έτσι, σκέφτομαι σοβαρά να κατέβω και να διεκδικήσω τον Δήμο της Αθήνας», τόνισε και ασφαλώς αναμένονται εξελίξεις.

Θυμίζουμε πως οι αυτοδιοικητικές εκλογές πρόκειται να λάβουν χώρα στις 8 Οκτωβρίου 2023, ενώ προβλέπονται και επαναληπτικές εκλογές στις 15 Οκτωβρίου όπου χρειαστεί να γίνει δεύτερος γύρος.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς