19.3 C
Athens

Παρί: Το δύσκολο σταυροδρόμι της παραμονής του Μέσι και η τελευταία ευκαιρία του Γκαλτιέ

Σε κρίση βρίσκεται για άλλη μία σεζόν η Παρί Σεν Ζερμέν που εξακολουθεί να προβληματίζει το κοινό της με τις μέχρι τώρα επιδόσεις της σε Γαλλία και Ευρώπη, όπου το όνειρο της κατάκτησης του Champions League έσβησε ξανά νωρίς ελέω Μπάγερν.

Οι Παριζιάνοι πάνε από ήττα σε ήττα στη Ligue 1 τελευταία και η υπομονή των οπαδών αλλά και της διοίκησης με τα μεγάλα αστέρια της ομάδας και τον Κριστόφ Γκαλτιέ έχει φτάσει στα όριά της.

Σύμφωνα με την έγκυρη «Equipe» οι πρώτες σκέψεις των ανθρώπων της γαλλικής ομάδας είναι να δώσουν δύο τελευταίες ευκαιρίες στον Γκαλτιέ να σώσει τα προσχήματα και κάτι από το μέλλον του στην ομάδα, στα ματς με Νις και Λανς. Βέβαια, το μέλλον του στο Παρίσι μόνο μακρινό δεν φαντάζει ανεξαρτήτως με το τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν, καθώς δεν υπάρχει η πρόθεση της παραμονής του και από την επόμενη σεζόν. Το μόνο που κυνηγάει πλέον είναι μία μικρή παράταση στη θητεία του.

Δυσοίωνο μοιάζει να είναι και το μέλλον του Λιονέλ Μέσι στο «Παρκ Ντε Πρενς» με τη γαλλική εφημερίδα να τονίζει πως θα χρειαστεί να τού γίνει μέχρι και μείωση κατά 75% στον τρέχον μισθό του ώστε να συνεχίσει στη Γαλλία. Την ίδια στιγμή ο Αργεντινός δείχνει τουλάχιστον ξενερωμένος και στο μυαλό του παίζει έντονα τον τελευταίο καιρό το ενδεχόμενο επιστροφής του στην αγαπημένη του Μπαρτσελόνα. Αλλιώς, MLS…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς