24 C
Athens

Το αντίο του Μίτσελ στον Ολυμπιακό: «Θεωρώ πως είναι η καλύτερη στιγμή για την ομάδα, αποχωρώ σαν φίλος»

Μέσα σε τρεις σύντομες παραγράφους ο Μίτσελ αποχαιρέτησε για δεύτερη φορά στην καριέρα του τον Ολυμπιακό τονίζοντας πως πήρε την απόφαση που θεωρούσε καλύτερη για την ομάδα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό μετά την απόφαση του Μίτσελ να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Λίγες ώρες μετά το νέο κάζο κόντρα στον Άρη (2-2) και κυρίως τον τρόπο που ήρθε αυτό, ο 59χρονος Ισπανός τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση των Πειραιωτών επικαλούμενος πίεση και έντονη κριτική προς το πρόσωπό του.

Αυτή έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση της ομάδας, που πλέον θα πορευθεί με τον Ζοσέ Ανιγκό τουλάχιστον στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ (5/4), μέχρι να βρεθεί ο 4ος διαφορετικός προπονητής στην ίδια σεζόν! Είχαν προηγηθεί οι Μαρτίνς, Κορμπεράν και τώρα ο Μίτσελ.

Mε Ανιγκό στον πάγκο κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός

Στη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός φιλοξενούνται και οι δηλώσεις του Μίτσελ ως ένα τελευταίο «αντίο» στους οπαδούς της ομάδας, που τους αποχαιρετά σαν «φίλος», όπως τόνισε.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τις δηλώσεις του Μίτσελ:

«Ο κ. Μίτσελ μας ενημέρωσε για την απόφασή του να αποχωρήσει άμεσα από τον Σύλλογο.

Ο κ. Μίτσελ ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο για το κλαμπ και προσπάθησε να βοηθήσει. Του ευχόμαστε μόνον επιτυχίες στο μέλλον.

Ο κ. Μίτσελ δήλωσε:

«Γνωστοποίησα στη διοίκηση του κλαμπ την απόφαση μου να παραιτηθώ.

Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη στιγμή για την ομάδα.

Ευχαριστώ όλο τον Σύλλογο για την συνεργασία, όλους αυτούς τους έντονους μήνες, αποχωρώ σαν φίλος και εύχομαι στην ομάδα να κατακτήσει όλους τους στόχους της.»

Στο παιχνίδι της Τετάρτης στον πάγκο της ομάδας μας θα βρίσκεται ο κ. Ζοσέ Ανιγκό».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς