21.5 C
Athens

ΕΠΟ: Η Ε.Ε. της ΕΠΟ εξουσιοδότησε τον Μπαλτάκο για να προβεί σε νομικές ενέργειες με αφορμή όσα έγιναν στη συνάντηση της 27/3

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ με ψήφους 15-1 αποφάσισε να δώσει εξουσιοδότηση στον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκο, για να προβεί σε όποια νομική ενέργεια θέλει, σχετικά με τα όσα έγιναν στη σύσκεψη με τις ομάδες των πλέι οφ και τον Μπένετ.

Σε οποιαδήποτε νομική ενέργεια θέλει για τα όσα έγιναν στη συνάντηση με τις ομάδες των πλέι οφ μπορεί να προβεί πλέον ο Τάκης Μπαλτάκος, μετά την εξουσιοδότηση που έλαβε από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Αποφάσισε, με ψήφους 15-1, την παροχή εξουσιοδότησης προς τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο, προκειμένου να προβεί σε κάθε δυνατή ενέργεια ποινικής, πειθαρχικής και αστικής φύσεως ενώπιον των αρμοδίων εθνικών και υπερεθνικών αρχών, σε συνέχεια όσων έλαβαν χώρα κατά τη συνάντηση της 27.03.2023, με τη συμμετοχή του Προέδρου της ΕΠΟ, του προέδρου της ΚΕΔ, κ. Στίβεν Μπένετ και των εκπροσώπων των ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ Άρης, ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για θέματα ορισμού διαιτητών στα play off της Super League 1».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς