18.8 C
Athens

Οι οπαδοί της Ρόμα φώναζαν τον Στάνκοβιτς «τσιγγάνο» και ο Μουρίνιο επενέβη αρχοντικά (vid)

Οι οπαδοί της Ρόμα θέλησαν να προσβάλουν με έναν ανόητο τρόπο τον προπονητή της Σαμπντόρια, Ντέγιαν Στάνκοβιτς, φωνάζοντας τον «τσιγγάνο» και ο Ζοσέ Μουρίνιο το ξεκόψε απευθείας κάνοντας τους νόημα να σταματήσουν.

Η νίκη της Ρόμα με 3-0 απέναντι στη Σαμπντόρια σημαδεύτηκε από τα ρατσιστικά συνθήματα των οπαδών των Τζιαλορόσι προς τον Ντέγιαν Στάνκοβιτς. Αν μπορεί να υπάρχει ένα καλό στην όλη ιστορία είναι η αντίδραση του Ζοσέ Μουρίνιο που στράφηκε προς τους οπαδούς της ομάδας του και ζήτησε αμέσως να σταματήσουν τα συνθήματα που είχαν ξεκινήσει.

Από την πλευρά του ο πρώην ποδοσφαιριστής του Μουρίνιο στην Ίντερ και νυν προπονητής της Σαμπντόρια, Ντέγιαν Στάνκοβιτς, απάντησε με τον δικό του τρόπο στην κερκίδα βάζοντας το χέρι στην καρδιά του για να τους ευχαριστήσει.

Μετά το ματς μίλησε και για την κίνηση του Ζοσέ Μουρίνιο, που όπως είπε δεν την αντιλήφθηκε εκείνη την ώρα.


Αναλυτικά:

«Θέλετε να μιλήσουμε όντως για τα συνθήματα; Αυτό είναι το μόνο που σας απασχολεί έτσι; Είμαι περήφανος που είμαι τσιγγάνος, δεν προσβλήθηκα. Είναι κάτι για το οποίο είμαι περήφανος και ο Ζοσέ το γνωρίζει. Τον ευχαριστώ για ό,τι έκανε, το λέω τώρα γιατί δεν το πρόσεξα κατά τη διάρκεια του ματς»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς