16.1 C
Athens

Νίκλας: Ξέραμε ότι θα δημιουργήσουμε πρόβλημα στο μυαλό τους, η καρδιά του πρωταθλητή μίλησε ξανά

Ο Θάνος Νίκλας ανέλαβε ως πρώτος προπονητής τον Ολυμπιακό μεσούσης της σεζόν και τον οδήγησε την Κυριακή (2/4) στο 7ο πρωτάθλημα του συλλόγου στην Α1 μπάσκετ Γυναικών.

Ευτυχισμένος για την τεράστια επιτυχία, ο κόουτς του Ολυμπιακού υποστήριξε πως η ομάδα του ουδέποτε στάθηκε στην απουσία της Σταμάτη και της Στραουτμάνε ενώ τόνισε πως είναι περήφανος για την προσπάθεια που έκανε η ομάδα του.

«Σίγουρα, το μυαλό μας μετά τη νίκη στην έδρα του Παναθηναϊκού χαλάρωσε, ενδεχομένως να πιστεύαμε ότι έχουμε κερδίσει. Είχα πει, ότι ο Παναθηναϊκός θα έρθει να παλέψει στο 100%. Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε, είχε εκπληκτική ευστοχία ο Παναθηναϊκός, τα έβαλε όλα στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό που δουλεύουμε τόσο καιρό, είναι ο χαρακτήρας μας, η προσωπικότητα μας, ξέραμε ότι είμαστε καλύτεροι.

Όσο κι αν κέρδιζε ο Παναθηναϊκός, ξέραμε ότι θα το γυρίσουμε, το πιστεύαμε, ξέραμε ότι θα δημιουργήσουμε πάλι πρόβλημα στο μυαλό τους, ξέραμε ότι θα τα χάσουν, γιατί στο μυαλό τους έχουν ότι δεν παίζει η Ριντ και όχι τι μπορούν να κάνουν. Εμείς δεν παραπονεθήκαμε ποτέ για την απουσία της Σταμάτη, για την Στραουτμάνε. Αυτός είναι ο αθλητισμός, πρέπει να κοιτάς μπροστά. Ακόμα και να χάναμε σήμερα, είμαι πολύ περήφανος για την προσπάθεια που έκαναν τα κορίτσια, γιατί έμειναν στο πλάνο, αλλάξαμε πράγματα, παλέψαμε και στο τέλος η καρδιά του πρωταθλητή μίλησε για άλλη μια φορά», υποστήριξε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς