15 C
Athens

Οι μεγάλες βλέψεις του Πάρκερ για τη Βιλερμπάν: «Παραμένω μεγαλομέτοχος, θα αυξήσουμε το μπάτζετ»

Μεγάλο είναι το όραμα και συνεχιζόμενη η δίψα του Τόνι Πάρκερ για το μέλλον της Βιλερμπάν.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος πρώην αστέρας του παγκόσμιου μπάσκετ ακύρωσε σε συνέντευξή του τις φήμες περί αποχώρησής του από τη διοικητική ηγεσία της ομάδας από τη Λιόν και ξεκαθάρισε πως οι βλέψεις του για το άμεσο μέλλον του γαλλικού συλλόγου είναι υψηλές. «Θα αυξήσουμε το μπάτζετ με νέο μεγάλο κεντρικό χορηγό», ήταν η ατάκα του που ξεχώρισε.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θα παραμείνω ως μεγαλομέτοχος της ομάδας», δήλωσε αρχικά ο Τόνι Πάρκερ και πρόσθεσε:

«Επίσης, μαζί με τους υπόλοιπους μετόχους θα βάλουμε περισσότερα χρήματα, ώστε να αυξήσουμε το ποσοστό μας. Στο μεταξύ, έχουμε υπογράψει τριετές συμβόλαιο με έναν νέο χορηγό, τον οποίο δεν μπορώ να αποκαλύψω τώρα. Είναι το μεγαλύτερο χορηγικό συμβόλαιο που έχουμε υπογράψει από την ημέρα που ανέλαβα την προεδρία της Βιλερμπάν. Δεν θα έχουμε άλλο τον χορηγό που είχαμε φέτος. Θα έχουμε αυξημένο μπάτζετ την επόμενη σεζόν.

Έχουμε απαλλαγεί εδώ και μερικές εβδομάδες, αλλά έχουμε πόρους αυτή την στιγμή. Έχω ψάξει την αγορά και έκανα κάποιες συναντήσεις, όπου μεταξύ άλλων συνάντησα τον Μαρκ Λάσρι, ο οποίος πρόσφατα πούλησε τις μετοχές που είχε στους Μπακς».

Αναφορικά με τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ASVEL, τόνισε: «Ο πιο σημαντικός παίκτης την επόμενη σεζόν θα είναι ο Ζακαρί Ρισασέ. Θα είναι η καρδιά του σχεδιασμού μας. Θα χτίσουμε την ομάδα γύρω του, μαζί με τον Νάντο Ντε Κολό και Ζοφρέ Λοβέρν. Εκεί, περιμένουμε την… έκρηξη του Ζακαρί. Εκτιμάται ότι θα είναι στο Top 3 του ντραφτ του ΝΒΑ το 2024».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς