13.2 C
Athens

Τρομερό fair play σκηνικό στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός Κ17: Ενώθηκαν τα ιατρικά επιτελεία των ομάδων στον τραυματισμό του Κουτσόπουλου

Για κάτι τέτοιες στιγμές αγαπήσαμε το ποδόσφαιρο. Για την ευγενή άμιλλα, για το fair play, για τα απλά πράγματα που μας φαίνονται τόσο ξένα με όλα αυτά που ζούμε.

Στην αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα K17 της Super League, τα ιατρικά επιτελεία των δύο ομάδων άφησαν πίσω τους τα χρώματα κι ένωσαν τις δυνάμεις του για να παρασχεθούν άμεσα και αποτελεσματικά οι πρώτες βοήθειες στον σοβαρά τραυματισμένο, Γιώργο Κουτσόπουλου, παίκτη των Ερυθρολεύκων.

Ο νεαρός άσος υπέστη εξάρθρημα αριστερής επιγονατίδας μετά από σύγκρουση γόνατο με γόνατο με αντίπαλό του, με ιατρικά επιτελεία του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ να κινούνται αμέσως προς το μέρος του, την ώρα που ο παίκτης σφάδαζε από τους πόνους στο χορτάρι.

Στιγμή που είναι ήδη υποψήφια για την κορυφαία στιγμή «fair-play» της χρονιάς κι ευχές για ταχεία ανάρρωση στον παίκτη των Πειραιωτών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας της Ένωσης και έφυγε με ένα πολύτιμο τρίποντο στη μάχη για την κορυφή του πρωταθλήματος Super League Κ17.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς