21.7 C
Athens

Μίτσελ στους παίκτες: «Μπορούμε να πάρουμε τον τίτλο, να δείξουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός στα ματς που έρχονται»

Ο Ισπανός τεχνικός θέλησε να εμπνεύσει τους παίκτες του ενόψει της δύσκολης συνέχειας στα playoffs με τα συνεχόμενα ντέρμπι: «Έχουμε δείξει τι μπορούμε να κάνουμε και μπορούμε να πάρουμε τον τίτλο», τους ανέφερε χαρακτηριστικά

Την πεποίθησή του ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει τον τέταρτο σερί τίτλο του στη Super League εξέφρασε στους παίκτες του ο Μίτσελ Γκονζάλεθ θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τους πορώσει – εμψυχώσει ενόψει της δύσκολης συνέχειας στα playoffs με τα τρία μαζεμένα ντέρμπι κόντρα σε Άρη (2/4), ΠΑΟΚ (5/4) και Παναθηναϊκό (9/4).

Συγκεκριμένα ο Ισπανός τεχνικός αφού τους τόνισε τι πρέπει να προσέχουν από το ματς με τους Κίτρινους της Θεσσαλονίκης, υπογράμμισε πως μετά την επιστροφή που έκαναν στον δρόμο προς την κορυφή μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, αρκεί να παίζουν σε όλα τα ματς σαν «Ολυμπιακός».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μίτσελ στους παίκτες του:

«Ήταν οριακά όλα τα παιχνίδια με τον Άρη. Είναι δύσκολο το ματς. Πρέπει να παίξουμε σαν Ολυμπιακός. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις του Άρη. Εμείς δεν πρέπει να τους αφήσουμε να κάνουν φάσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός κόουτς του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια θέλησε να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του για να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις που πραγματοποιούν το τελευταίο διάστημα: «Είναι στο χέρι μας να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε όπως τις τελευταίες εβδομάδες, όπως κάναμε στα παιχνίδια με την ΑΕΚ και τον Βόλο.

Έχουμε επιστρέψει στη διεκδίκηση του Πρωταθλήματος και μπορούμε να το κατακτήσουμε αρκεί να είμαστε αυτοί που πρέπει, να είμαστε αποφασιστικοί, μαχητικοί και αποτελεσματικοί.

Έχουμε δείξει τι μπορούμε να κάνουμε και μπορούμε να πάρουμε τον τίτλο. Θέλω να δείξουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός στα τρία μεγάλα παιχνίδια που έρχονται με Άρη, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς