14.4 C
Athens

Νταρίντα: Ομάδα με μεγάλη ποιότητα ο Ολυμπιακός, πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη

Ομάδα με μεγάλη ποιότητα χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό στις δηλώσεις του ο Βλάντιμιρ Νταρίντα.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Ενόψει της αναμέτρησης ο Βλάντιμιρ Νταρίντα στάθηκε στη δυνατά σημεία των Ερυθρόλευκων και τόνισε πως οι Κίτρινοι πάνε στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να διεκδικήσουν τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πράγματι απολαμβάνω το ποδόσφαιρο στον Άρη. Ο Άρης ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα στην καριέρα μου αυτή τη στιγμή! Είμαι ευχαριστημένος εδώ από όλα. Είναι και ο Γιακούμπ (σ.σ. Μπράμπετς) εδώ, με τον οποίο είμαστε καλοί φίλοι και με βοηθάει πολύ».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε τόσο στην ήττα από τον ΠΑΟΚ όσο και στον αγώνα που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό: «Ήταν σκληρό που χάσαμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας για τα πλέι οφ, μπροστά στον κόσμο μας. Μεσολάβησαν, όμως, πολλές ημέρες λόγω της διακοπής. Δουλέψαμε πολύ σε αυτό το διάστημα και είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο παιχνίδι. Σε όλα τα παιχνίδια, όμως, που παίξαμε με τον Ολυμπιακό (σ.σ. μαζί με τα δύο για το Κύπελλο) στο τελικό αποτέλεσμα η διαφορά ήταν ένα γκολ. Αυτό σημαίνει ότι ήταν κλειστά παιχνίδια. Αυτό που θέλουμε είναι να σκοράρουμε εμείς πρώτοι. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Σχετικά με αυτά που πρέπει να προσέξει ο Άρης στο συγκεκριμένο παιχνίδι υποστήριξε ότι: «O Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Το γνωρίζουμε αυτό. Έχει πολύ καλούς περιφερειακούς επιθετικούς, που χρειάζονται προσοχή. Γενικότερα, στα τελευταία 16 μέτρα έχει παίκτες πολύ ικανούς και επικίνδυνους, που χρειάζονται μεγάλη προσοχή. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε αυτό το κομμάτι, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς