24.6 C
Athens

Ρενάρ: Έχουμε συνομιλήσει ήδη με τον Ντεσάν, είναι πηγή έμπνευσης

Πηγή έμπνευσης για όλους τους Γάλλους προπονητές χαρακτήρισε τον Ντιντιέ Ντεσάν ο νέος προπονητής της εθνικής ομάδας γυναικών της Γαλλίας, Ερβέ Ρενάρ.

Ο Ερβέ Ρενάρ έπιασε αμέσως δουλειά, καθώς λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την γαλλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, ανακοίνωσε την αποστολή της εθνικής γυναικών, στο πλαίσιο των αγώνων προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, που θα διεξαχθεί αυτό το καλοκαίρι σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία (20 Ιουλίου – 20 Αυγούστου).

Μιλώντας στην γαλλική εφημερίδα «L’Équipe», ο πρώην προπονητής των εθνικών ομάδων της Ζάμπια, της Ακτής Ελεφαντοστού και της Σαουδικής Αραβίας, έκανε ειδική μνεία στον Ντιντιέ Ντεσάν.

«Έχουμε ήδη επικοινωνήσει με τον Ντεσάν. Είναι δώδεκα χρόνια σε αυτό το σπίτι και γνωρίζει τα πάντα», σχολίασε ο 54χρονος προπονητής και πρόσθεσε: «Ο Ντιντιέ, είναι πηγή έμπνευσης για όλους τους Γάλλους προπονητές. Είναι ο βασιλιάς της νίκης. Όπου πάει, κερδίζει, δεν είναι τυχαίο. Είναι πρότυπο για εμάς. Το να κερδίζεις τρόπαια ως παίκτης και μετά ως προπονητής είναι μαγικό. Τον θαυμάζω».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς