22.6 C
Athens

Να δείξει καλύτερη εικόνα με τη Γαλλία η Εθνική Ανδρών

Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει σήμερα (19:30) τη Γαλλία και θέλει να παρουσιάσει βελτιωμένο πρόσωπο, σε σχέση με το Μαυροβούνιο

Η Εθνική ομάδα είχε δύο πρόσωπα κόντρα στο Μυαροβούνιο, το οποίο νίκησε δύσκολα με 87-76, και κόντρα στη Γαλλία σήμερα (19:30, ΕΡΤ2) θέλει να δείξει σημάδια βελτίωσης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν αρκετά ανέτοιμο στο πρώτο τους φιλικό, με πολλά λάθη από τους παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου, και οφείλει σε μικρό χρονικό διάστημα να βελτιώσει αρκετά κομμάτια στο παιχνίδι του, τόσο σε άμυνα, αλλά και στην επίθεση.

Ο τεχνικός της «γαλανόλευκης» αναμένεται να έχει στην αποστολή τους Γιώργο Παπαγιάννη και Γιαννούλη Λαρετζάκη, καθώς κόντρα στο Μαυροβούνιο ήταν εκτός αποστολής.

Από την άλλη η Γαλλία θα έχει στη διάθεση τους μόλις δύο NBAers (Μπατούμ και Ντιλίκινα), αλλά και τους Ντε Κολό, Ερτέλ και Κοζέρ, με τον προπονητή των «τρικολόρ», Βενσάν Κολέ να θέλει να δει την ετοιμότητα των παικτών του, ενόψει των αγώνων με Βουλγαρία (13/9) και Φινλανδία (16/9).

Αναλυτικά η γαλλική αποστολή: Αλμπισί (Ανδόρα), Μπατούμ (Χόρνετς), Κοζέρ (Ρεάλ), Ντε Κολό (ΤΣΣΚΑ), Φολ (Στρασμπούρ), Ερτέλ (Μπαρτσελόνα), Τζάκσον (Μπουντούτσνοστ), Ζαν-Τσαρλς (Βιλερμπάν), Ζουλιέν (Ντιζόν), Καουντί (Βιλερμπάν), Κοφί (Πο Ορτέζ), Κονάτε (Ναντέρ), Λαμπεϊρί (Βαλένθια), Λακόμπ (Μονακό), Λεσόρ (Μάλαγα), Νουά (Βιλερμπάν), Ντιλίκινα (Νικς), Πουαριέ (Μπασκόνια).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς