17.9 C
Athens

Τότεναμ: Ειδική άδεια στον Παρατίτσι που μένει εκτός ποδοσφαίρου ως την εκδίκαση της έφεσης για το σκάνδαλο στη Γιουβέντους

Εκτός ποδοσφαίρου αναμένεται να μείνει ο Φάμπιο Παρατίτσι που αποτελούσε από το καλοκαίρι του 2021 τον αθλητικό διευθυντή της Τότεναμ.

Ο Ιταλός με απόφαση της FIFA είχε τιμωρηθεί με 2,5 χρόνια απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο λόγω του σκανδάλου που ξέσπασε στη Γιουβέντους πριν από δύο μήνες αναφορικά με τα ψευδή λογιστικά στοιχεία όταν ήταν στέλεχος της Μεγάλης Κυρίας.

Η ποινή του Παρατίτσι επεκτάθηκε σε παγκόσμια κλίμακα και ως εκ τούτου ο Ιταλός δεν έχει δικαίωμα να εργαστεί σε κανένα ποδοσφαιρικό πόστο. Η έφεση που έχει ασκήσει κατά της απόφασης του πειθαρχικού οργάνου της ιταλικής ομοσπονδίας αναμένεται να εκδικαστεί στις 19 Απριλίου και εκεί θα κριθεί αν η ποινή του θα πέσει ή αν θα παραμείνει εκτός.

Η Τότεναμ ανακοίνωσε πως ο Ιταλός αθλητικός διευθυντής λαμβάνει άδεια από τον σύλλογο μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή του σε δεύτερο βαθμό κι από εκεί και έπειτα να δει τι μέλλει γενέσθαι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς