22.5 C
Athens

Τζέιμς: Όταν τιμωρήθηκα από την ΤΣΣΚΑ δεν με ένοιαζε, τώρα ενδιαφέρομαι πραγματικά για τη Μονακό

Ο Μάικ Τζέιμς μίλησε για την τιμωρία που δέχθηκε από τη Μόνακο και τη σύγκρινε με αυτή που είχε δεχθεί κάποτε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αναφέροντας πως αυτή τη φορά τον πόνεσε πραγματικά η υπόθεση αυτή.

Ο Μάικ Τζέιμς επέστρεψε στις υποχρεώσεις της Μονακό μετά την τιμωρία που δέχθηκε και προσπαθεί να προσαρμοστεί πάλι στους αγωνιστικούς ρυθμούς. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο basketnews.com, ανέφερε πως η τιμωρία που είχε δεχθεί όταν αγωνιζόταν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν τον ένοιαζε καθώς αντιμετώπιζε σοβαρότερα προβλήματα εκτός παρκέ.

Να υπενθυμίσουμε πως σύμφωνα με την Equipe, ο Αμερικανός τέθηκε εκτός ομάδας γιατί μετά το ματς της Μονακό με τον Παναθηναϊκό μέθυσε σε βραδινή έξοδο με τον παίκτη των Πρασίνων, Ντουέιν Μπέικον.

Αναλυτικά:

«Είναι διαφορετικό από αυτό με την ΤΣΣΚΑ. Ειλικρινά, όταν ήμουν σε “αναστολή” εκεί, πραγματικά δεν με ένοιαζε. Περνούσα τόσα πολλά εκτός γηπέδου που δεν με ενδιέφερε πραγματικά το μπάσκετ εκείνη την εποχή. Δεν με ενόχλησε καθόλου, δεν άλλαξε τίποτα για μένα…

Ήμουν απλά στο σπίτι. Δεν με ένοιαζε, καθώς ανησυχούσα περισσότερο για την οικογένειά μου και τι συνέβαινε πίσω στο σπίτι μου. Αυτή θεωρώ είναι η διαφορά μεταξύ των δύο αποβολών, τότε δεν με ένοιαζε, τώρα όμως νοιάζομαι πολύ για αυτή την ομάδα».

Και προσέθεσε: «Αλλά ακόμα δεν το έχω καταλάβει. Είναι κάπως ανάμεσα σε αυτό που υποτίθεται ότι πρέπει να κάνω. Οπότε είναι δύσκολο να προσπαθήσεις να αλλάξεις ό,τι συμβαίνει ή το πώς θέλει ο κόσμος μας να είσαι ή τον τρόπο που είσαι… Προσπαθώ να καταλάβω στα τέλη της σεζόν όταν τα παιχνίδια έχουν σημασία, ειδικά όταν βάζω τόση πίεση στον εαυτό μου για να είμαι καλός. Όλοι περιμένουν από μένα να είμαι αυτό που έχω αποδείξει ότι είμαι. Οπότε απλά προσπαθώ να καταλάβω και να βοηθήσω την ομάδα…

Είναι μια δύσκολη κατάσταση, ειδικά για κάποιον σαν εμένα. Κρατώ τον εαυτό μου σε υψηλό επίπεδο στο μπάσκετ και στα πράγματα γενικότερα. Απλά δεν παίζω όπως παλιά ή όπως έχω συνηθίσει να παίζω…Δεν λέω ότι αυτό είναι κακό ή καλό. Αλλά το εξερευνώ».

Ο Μάικ Τζέιμς έκλεισε λέγοντας: «Θα έχω πάντα αυτή την… ταμπέλα ούτως ή άλλως… Απλώς έχω ένα μικρό περιθώρια με τα πάντα… Αν το κάνω, εξετάζεται λίγο διαφορετικά. Είναι πάντα σαν, “ω, κάνει αυτό, ή είναι έτσι”. Είτε το απέκτησα επειδή είναι αλήθεια είτε επειδή έγινε υπερβολικό με την πάροδο του χρόνου, έτσι έχουν τα πράγματα. Μπόρεσα να ζήσω με αυτό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς