23.3 C
Athens

Καραπαπάς: Η Ολιστική Μελέτη πρέπει να είναι στους κάδους, στο πάρκο Γουδή υπάρχει άλλο καθεστώς

Ο Κώστας Καραπαπάς με αφορμή τους ορισμούς των διαιτητών από την ΚΕΔ θέλησε να δώσει μέσω instagram story μια αναλυτική εξήγηση για το τι εστί Ολιστική Μελέτη.

Ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός υποστηρίζει πως δεν τηρείται σε καμία περίπτωση η Ολιστική και εξηγεί ακριβώς το γιατί παραθέτοντας συγκεκριμένα στοιχεία.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Ξέρετε τι λέει η Ολιστική Μελέτη; Μέχρι το 2024 τρεις ξένοι στην ΚΕΔ για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Μπένετ (πρόεδρος ΚΕΔ), Καπέλα (VAR) και ένας Αυστριακός για τους παρατηρητές που μάλλον δουλεύει μόνον στις Αλπεις γιατί δεν τον έχει δει κανείς στην Ελλάδα. Μάνταλοι και λοιποί στο Ερασιτεχνικό. Αυτά λέει η Ολιστική Μελέτη. Δηλαδή; Η Κυβέρνηση και οι FIFA/UEFA! Και τι έγινε; Στο Πάρκο Γουδή υπάρχει άλλο… καθεστώς. Πριν ανακοινωθούν οι ορισμοί, σήμερα το πρωί, παρεάκι Μπένετ, Μάνταλος, ο… πανταχού παρών Δανιήλ (που πρέπει να έχει ξεχάσει τους δρόμους της Πάτρας) και αν πάει θα χαθεί, αφού είναι κάθε μέρα στην ΕΠΟ και όλοι μαζί στο γραφείο του Μπαλτάκου. Οσο για την Ολιστική Μελέτη; Πρέπει να είναι στους κάδους έξω από τον οίκο… της HFF».

καραπαπάς

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς