22.6 C
Athens

Βεζένκοφ: Κοιτάμε τον στόχο μας, να διατηρηθούμε στην πρώτη θέση

Τον στόχο του που είναι να παραμείνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της EuroLeague κοιτάει ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Ολυμπιακός σφράγισε και μαθητικά με τη νίκη του κόντρα στη Βιλερμπάν το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της EuroLeague και πλέον ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό.

Στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με τους Πράσινους, ο Σάσα Βεζένκοφ ρωτήθηκε για το σερί 12-0 των Ερυθρόλευκων κόντρα στον Παναθηναϊκό και χαρακτήρισε κάθε ματς των δύο ομάδων διαφορετικό, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός κοιτάζει τον δικό του στόχο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πρωτιά στη EuroLeague: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σταδιακά και μέσω της δουλειάς μας καταφέραμε μετά την είσοδο στα playoffs να εξασφαλίσουμε το πλεονέκτημα έδρας. Θα πω ότι όσο κλισέ κι αν ακούγεται βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Μένουν άλλα τρία παιχνίδια. Να τερματίσουμε όσο πιο δυνατά γίνεται γιατί τα playoffs είναι μια άλλη διαδικασία. Όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν. Βλέπουμε τον Παναθηναϊκό, είμαστε συγκεντρωμένοι για να τελειώσουμε καλά τη βδομάδα και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε».

Για την άμυνα του Παναθηναϊκού: «Είμαστε προετοιμασμένοι. Έχουμε δει τι κάναμε λάθος στο ΟΑΚΑ, γνωριζόμαστε πολύ καλά οι δύο ομάδες, οπότε δεν υπάρχει κάτι καινούργιο να προσθέσουμε. Πρέπει να παίξουμε σκληρά, με ενέργεια με τον κόσμο μας και να κάνουμε άλλο ένα βήμα προς τον στόχο μας στη EuroLeague».

Για το σερί 12-0 και αν μετρά ψυχολογικά: «Κάθε παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό και ξεχωριστό με τον Παναθηναϊκό. Είναι ένα ματς EuroLeague, εμείς κοιτάμε τον στόχο μας, να διατηρηθούμε στην πρώτη θέση. Ψυχολογικά είμαστε καλά, έχουμε σκαμπανεβάσματα, όμως το πιο σημαντικό είναι να παίρνουμε το αποτέλεσμα και να βελτιωνόμαστε. Να παίξουμε 40 λεπτά συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς