16.7 C
Athens

ΑΕΚ: Στο στόχαστρο της Μπράγκα ο Πινέδα

Η πορτογαλική ομάδα έχει βάλει στο στόχαστρο τον 27χρονο μεσοεπιθετικό της Ένωσης

Ο δανεισμός του Ορμπελίν Πινέδα στην ΑΕΚ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και όλο αυξάνονται οι ομάδες που φαίνεται να έχουν στο στόχαστρο τους τον Μεξικανό ποδοσφαιριστή.

Το θέμα του Πινέδα είναι αυτό που ίσως απασχολήσει περισσότερο στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο την ΑΕΚ, αφού στην Ένωση είναι δεδομένο πως επιθυμούν την παραμονή του.

Επιθυμία μπορεί να υπάρχει αλλά υπάρχουν και δυσκολίες, με τους Κιτρινόμαυρους να έχουν ως πρώτο στόχο να προτείνουν στη Θέλτα νέο δανεισμό με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, πράγμα που μοιάζει λίγο δύσκολο να δεχτεί η ισπανική ομάδα. Και γίνεται ακόμη πιο δύσκολο από τη στιγμή που αρκετές ομάδες παρακολουθούν την περίπτωση του Μεξικανού και δεν αποκλείεται να κάνουν τη δική τους κίνηση.

Μία από αυτές είναι και η Μπράγκα, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Δεν είναι η πρώτη φορά που η πορτογαλική ομάδα έχει βάλει στο στόχαστρο της τον 27χρονο μεσοεπιθετικό καθώς είχε επιχειρήσει να τον αποκτήσει το 2020, με τον ποδοσφαιριστή να μένει τότε στην Κρουζ Αζούλ. Μένει να φανεί αν αυτή τη φορά η Μπράγκα καταφέρει να σταθεί πιο τυχερή και να τον κάνει δικό της.

Με τη φανέλα της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν ο Πινέδα έχει αγωνιστεί συνολικά 31 φορές, έχοντας 8 γκολ και 3 ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς