21.4 C
Athens

Θέση Ολυμπιακού για Γουέμπερ: «Πώς ήταν απλήρωτος τρεις μήνες ενώ δεν συμπλήρωσε δύο στην ομάδα;»

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αντέδρασαν στους ισχυρισμούς του Μπριάντε Γουέμπερ αναφέροντας μεταξύ άλλων πως: «Οι νυχτερινές ιστορίες με τον Γουέμπερ είναι πολλές και ξέρει πολύ καλά γιατί έφυγε»

Ο Μπριάντε Γουέμπερ είχε ένα σύντομο πέρασμα από τον Ολυμπιακό το 2019, τόσο σύντομο που είχε διάρκεια μόλις δύο μήνες.

Ο Αμερικανός έκτοτε έχει αγωνιστεί σε έξι διαφορετικές ομάδες και την Τετάρτη (29/3) παραχώρησε μια μακροσκελή συνέντευξη στο Basketnews.com, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μικρή θητεία του στους Ερυθρόλευκους.

Ο 32χρονος γκαρντ υποστήριξε πως ήταν «απλήρωτος για τρεις μήνες», κάτι που προκάλεσε τις εύλογες απορίες των ανθρώπων της ΚΑΕ Ολυμπιακός οι οποίοι απορούσαν: «Πώς ήταν τρεις μήνες απλήρωτος όταν δεν πρόλαβε να συμπληρώσει δυο μήνες στην ομάδα και γιατί όταν έφυγε δεν έκανε προσφυγή για τα χρωστούμενα αλλά υπέγραψε ότι ήταν ξοφλημένος;».

Είχε γίνει γνωστό πως στη σύντομη θητεία του στον Ολυμπιακό είχε αρκετά έντονη… ζωή, κάτι που σχολίασαν κύκλοι του Ολυμπιακού: «Οι νυχτερινές ιστορίες με τον Γουέμπερ είναι πολλές και ξέρει πολύ καλά γιατί έφυγε. Παραδίδοντας καινούργιο αυτοκίνητο σαν αυτοκινητάκι από συγκρουόμενα», τόνιζαν χαρακτηριστικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς