18 C
Athens

Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 15-8: Άπιαστος και οριστικά πρώτος στα πλέι οφ

Ισοπεδωτική εμφάνιση από τον άπιαστο Ολυμπιακό στο ντέρμπι με τον ΝΟΒ - Οι Ερυθρόλευκοι κλείδωσαν και μαθηματικά την 1η θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και θα μπουν με απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ

Ήθελε τουλάχιστον ισοπαλία στο Παπαστράτειο για να σφραγίσει την 1η θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος πόλο Ανδρών και να πάει με το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στη μάχη για υπεράσπιση του τίτλου του.

Ο Ολυμπιακός ισοπέδωσε με 15-8 τη Βουλιαγμένη και έκλεισε ως πρωτοπόρος (και) τη Β’ φάση στον G1 όμιλο της Α1.

Η αναμέτρηση ήταν ντέρμπι μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο όπου οι δύο ομάδες ήταν απόλυτα επιτυχημένες στον παίκτη παραπάνω. Το 2-2 έγινε 4-2 με Μπούσλιε και Βάμος και οι Ερυθρόλευκοι με επιμέρους 5-1 στη δεύτερη περίοδο (9-3) έθεσαν ξεκάθαρες βάσεις για τη νίκη χωρίς να δυσκολευτούν στο υπόλοιπο του αγώνα.

Ο Γιάννης Φουντούλης πέτυχε τέσσερα γκολ για τους νικητές, με τον ηττημένο ΝΟΒ να έχει πρώτο σκόρερ με τρία τον Νικολαΐδη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 15-8

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 4-2, 5-1, 2-2, 4-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ζερδεβάς, Δήμου 2, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 4, Γούβης 1, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 2, Μουρίκης 2, Παπαναστασίου, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος, Τρούλος, Νικολαΐδης 3, Γιαννάτος, Γούντχεντ, Αλαφραγκής 1, Καπότσης 1, Κουρούβανης 1, Φάρμερ, Αλμύρας 1, Ανδρεάδης, Κωνσταντόπουλος 1

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς