21.1 C
Athens

Η Μάντσεστερ Σίτι ενδιαφέρεται για τον Γκαμπριέλ Βέιγκα της Θέλτα

Ενδιαφέρον για τον Γκαμπριέλ Βέιγκα της Θέλτα έχει εκδηλώσει η Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα της «Daily Mail».

Οι Πολίτες έχουν αρχίσει να σχεδιάζουν το μεταγραφικό τους πλάνο για το καλοκαίρι και φαίνεται πως έχουν κεντράρει την περίπτωση του Γκαμπριέλ Βέιγκα.

Ο 20χρονος μέσος έχει πραγματοποιήσει 28 συμμετοχές φέτος με τη Θέλτα έχοντας σκοράρει εννιά γκολ και δώσει τρεις ασίστ.

Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα, υπάρχει ρήτρα 40 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του, ποσό που δεν μοιάζει απαγορευτικό για τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο πρόεδρος της Θέλτα, Κάρλος Μουρίνο, αποκάλυψε πως έχουν επικοινωνήσει με τον ποδοσφαιριστή ήδη 4 ομάδες της Premier League και παραδέχθηκε πως είναι δύσκολο να τον κρατήσει στην ομάδα.

Aναλυτικά:

«Δεν θέλουμε να πουλήσουμε τον Γκάμπρι Βέιγκα, αλλά πρόκειται να τον αγοράσουν από μας. Και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι’ αυτό. Ξέρουμε μερικές από τις προσφορές του και είναι αδύνατον να τις ματσάρουμε. Υπάρχουν πολλές ομάδες που τον θέλουν. Ρεάλ Μαδρίτης; Δεν μας ρώτησαν, δεν ξέρουμε αν έχουν επικοινωνήσει με τον παίκτη. Από τις πρώτες δέκα ομάδες της Premier League, οι τέσσερις έχουν επικοινωνήσει μαζί του».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς