14.3 C
Athens

Ξέσπασμα από τον πατέρα του Φάτι: «Αν ήταν στο χέρι μου θα τον έπαιρνα από την Μπαρτσελόνα»

Ο πατέρας του Άνσου Φάτι, Μπόρι, ξέσπασε κατά της Μπαρτσελόνα και τον τρόπο που διαχειρίζεται ο Τσάβι τον γιο του.

Ο Άνσου Φάτι δεν παίρνει πολύ χρόνο τη φετινή χρονιά και ο πατέρας του, Μπόρι Φάτι, ξέσπασε κατά της Μπαρτσελόνα λέγοντας πως αν ήταν στο χέρι του θα τον έπαιρνε αμέσως να φύγουν.

Όπως εξήγησε, ο γιος του δεν θέλει κάτι τέτοιο και επιθυμεί την παραμονή του στους Μπλαουγκράνα. Ο Μπόρι Φάτι πάντως, προειδοποιεί πως δεν θα ξαναπατήσει στο Καμπ Νου.

Αναλυτικά:

«Ο Άνσου δεν θέλει να φύγει από την Μπαρτσελόνα, αλλά θέλω να τον δω να πετυχαίνει. Δεν θα ξαναπάω στο γήπεδο, είμαι πολύ θυμωμένος με τον σύλλογο. Σε ένα μήνα θα συναντηθούμε με τον Χόρχε Μέντες, σίγουρα. Με ενοχλεί που ο Άνσου παίζει τόσο λίγο. Μιλάμε για έναν παίκτη που είναι Ισπανός διεθνής και προέρχεται από τη La Masia. Του αξίζουν πολύ περισσότερα από αυτό».

Και συνέχισε αμφισβητώντας τον προπονητή της ομάδας Τσάβι λέγοντας: «Δεν ξέρω γιατί ο Τσάβι δεν χρησιμοποιεί τον Ανσού. Πρέπει να έχει τους λόγους του. Ο Ανσού δεν τον σιχαίνεται, καθώς ήταν πάντα το είδωλό του. Εγώ όμως, είμαι πολύ θυμωμένος ως πατέρας».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως έχει προτείνει στον γιο του να φύγει από την Μπαρτσελόνα: «Ο Ματέου Αλεμάνι μου λέει ότι ο Άνσου είναι μέρος της κληρονομιάς του συλλόγου. Ως πατέρας του έχω πει ότι είναι καλύτερα για εκείνον να φύγει. Αλλά ο Ανσού μου έχει πει ότι δεν συμφωνεί μαζί μου σε αυτό. Θέλει να μείνει. Αν ήταν στο χέρι μου, θα έφευγα από τη Βαρκελώνη αύριο. Είπα στον Ανσού ότι αν η κατάσταση δεν αλλάξει, θα πρέπει να φύγουμε, αλλά μου λέει ότι κάνω λάθος» πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε αν ο Άνσου γνώριζε τι έλεγε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Μπορί Φάτι απάντησε: «Όχι. Κοιμάται και δεν μπορεί να με ακούσει επειδή το σπίτι είναι πολύ μεγάλο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς