20.5 C
Athens

Ψηλά στη λίστα της Τότεναμ ο Ζιντάν, εξετάζει την επιστροφή του στην Ιταλία ο Κόντε

Ψηλά στη λίστα για τον πάγκο της έχει τον Ζινεντίν Ζιντάν η Τότεναμ, την ώρα που ο Αντόνιο Κόντε εξετάζει την επιστροφή του στην Ιταλία.

Η Τότεναμ σχεδιάζει την επόμενη μέρα μετά την απόλυση του Αντόνιο Κόντε και στοχεύει ψηλά όσον αφορά το όνομα που θα κάτσει στον πάγκο της.

Τα Σπιρούνια αποφάσισαν να πορευτούν έως το τέλος της χρονιάς με τον μέχρι πρότινος βοηθό του Κόντε, Κρίστιαν Στελίνι, ελπίζοντας πως θα καταφέρουν να πάρουν το εισιτήριο για το Champions League της νέας σεζόν.

Από εκεί και πέρα τα ονόματα που ακούστηκαν για τον πάγκο είναι αυτά του Νάγκελσμαν που απολύθηκε πρόσφατα από την Μπάγερν, αλλά και του Μαουρίτσιο Ποκετίνο που έχει κάτσει με επιτυχία στον πάγκο της ομάδας. Ψηλά στη λίστα φαίνεται να είναι και ο Ζινεντίν Ζιντά, καθώς σύμφωνα με ιταλικά Μέσα η ομάδα του Λονδίνου προσπαθεί να πυροδοτήσει βόμβα με τον Γάλλο προπονητή.

Όσον αφορά τον Αντόνιο Κόντε, σκέφτεται την επιστροφή του στην Ιταλία, με τις Μίλαν, Γιουβέντους και Ρόμα να είναι οι επικρατέστερες ομάδες που θα μπορούσε να αναλάβει τα ηνία, σύμφωνα με το «Sky Italia».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς