16.6 C
Athens

Ο Μέσι έγινε άγαλμα από την CONMEBOL και θα τοποθετηθεί δίπλα στους Πελέ και Μαραντόνα

Ο Μέσι πόζαρε δίπλα... στον εαυτό του στη βράβευση της Εθνικής Αργεντινής από την ομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής παρουσίασε το άγαλμα του Λιονέλ Μέσι, το οποίο θα μπει στα γραφεία της δίπλα σε αυτά των Πελέ και Μαραντόνα.

Η εθνική ομάδα της Αργεντινής τιμήθηκε από την CONMEBOL και ο Λιονέλ Μέσι είχε τη τιμητική του. Έχοντας πια κατακτήσει τα πάντα τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο, ο Pulga απέκτησε και το δικό του άγαλμα, το οποίο θα πάρει θέση δίπλα σε αυτά των Πελέ και Μαραντόνα.

Ο Μέσι είδε να γίνονται τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του, στο οποίο εμφανίζεται με τη φανέλα της Αργεντινής και το τρόπαιο του Μουντιάλ στα χέρια του. Στις δηλώσεις που έκανε μετά την παρουσίαση του, ο Αργεντινός σταρ ανέφερε πως δεν περίμενε ποτέ στη ζωή του να συμβεί κάτι τέτοιο.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λιονέλ Μέσι:

«Δεν το είχα ονειρευτεί ποτέ αυτό. Το όνειρό μου ήταν να να απολαμβάνω ότι μου αρέσει όταν ήμουν μικρός, να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, να κάνω αυτό που πάντα αγαπούσα στη ζωή.

Είχα έναν πολύ μακρύ δρόμο, πολλές αποφάσεις και ήττες, αλλά πάντα κοιτούσα μπροστά και ήθελα να πάω για τον θρίαμβο, για τη νίκη».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς