18.4 C
Athens

Κοσμάς: Η ΑΕΚ θέλει καθαρό ποδόσφαιρο, είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα όλων των εποχών!

Την εμπιστοσύνη του στους θεσμούς του ποδοσφαίρου εξέφρασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Κοσμάς κατά την έξοδο του από τα γραφεία της ΕΠΟ.

Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, ανέφερε επίσης πως έγινε σαφές ότι οποιοσδήποτε ορισμός γίνεται μόνο μέσω της ΚΕΔ και της ΕΠΟ, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε πως η ΑΕΚ θέλει καθαρό ποδόσφαιρο και πως το φετινό πρωτάθλημα είναι το καλύτερο όλων των εποχών.

Μια άκρως…αιρετική άποψη, αν λάβουμε υπόψη μας ότι το «κορυφαίο πρωτάθλημα όλων των εποχών» μονάχα από σύμπτωση δεν έχει τιναχτεί στον αέρα έπειτα από τα αλλεπάλληλα διαιτητικά εγκλήματα που αλλοιώνουν με συνέπεια τη βαθμολογία σχεδόν σε κάθε αγωνιστική.

Αναλυτικά:

«Προσπαθούν να το καταστρέψουν επειδή δεν μπορούν να το κάνουν δικό τους. Ο κ. Μελισσανίδης κι η ΑΕΚ εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στους θεσμούς του ποδοσφαίρου. Έγινε σαφές ότι οποιοσδήποτε ορισμός γίνεται μόνο μέσω της ΚΕΔ και της ΕΠΟ. Μακριά από ορισμούς από ανθρώπους που έχει αποβάλει το ποδόσφαιρο, όπως ο κύριος Κλάτενμπεργκ.

Η ΑΕΚ θέλει καθαρό ποδόσφαιρο. Είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα όλων των εποχών, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι το διεκδικούν τέσσερις ομάδες. Όλοι πρέπει να προστατεύσουμε το ποδόσφαιρο από την τοξικότητα και τους οπαδούς. Η ΑΕΚ εμπιστεύεται, επαναλαμβάνω, τους θεσμούς, τους προστατεύει και θα κάνει ό,τι μπορεί για να τελειώσει ομαλά το πρωτάθλημα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς