20.8 C
Athens

Ανακοινώθηκε: Η φανέλα του Σπανούλη στον ουρανό του ΣΕΦ στις 17/9/2023!

Ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας στην ιστορία της Euroleague θα τιμηθεί από την ΚΑΕ Ολυμπιακός στις 17 Σεπτεμβρίου, η οποία θα ανεβάσει τη φανέλα με το νο.7 στον ουρανό του ΣΕΦ σε μια βραδιά αφιερωμένη στον θρύλο του Θρύλου

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι κατά γενική ομολογία ο παίκτης με τη μεγαλύτερη επιρροή στην ιστορία του μπασκετικού Ολυμπιακού και ο τίτλος αυτός θα τον συνοδεύει για πολλά χρόνια ακόμα, ίσως και για πάντα.

Ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας στην ιστορία της Euroleague θα τιμηθεί από την ΚΑΕ Ολυμπιακός στις 17 Σεπτεμβρίου, η οποία θα ανεβάσει τη φανέλα με το νο.7 στον ουρανό του ΣΕΦ σε μια βραδιά αφιερωμένη στον θρύλο του Θρύλου!

Διαβάστε την ανακοίνωση των νταμπλούχων Ελλάδας

“A champion is one who is remembered. A legend is one who is never forgotten.” – Matshona Dhliwayo («Πρωταθλητής είναι κάποιος που τον θυμούνται. Μύθος είναι εκείνος που δεν ξεχνιέται ποτέ).

Με ένα ξεχωριστό event στις 17/09/2023, που θα περιλαμβάνει μοναδικές και ιστορικές στιγμές, η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα τιμήσει τον Θρύλο, Βασίλη Σπανούλη και είναι έτοιμη να σηκώσει στον «ουρανό» του ΣΕΦ τη φανέλα με το Νο7!

Μείνετε συντονισμένοι…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς