12 C
Athens

Νεκρός σε τροχαίο ο διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα 66χρονο έγινε χθες το μεσημέρι (26/3), στο 38,5 χιλιόμετρο της παραλιακής Αθηνών-Σουνίου στο Λαγονήσι.

Θύμα είναι ο Κωνσταντίνος Χρυσάγης, διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, ο οποίος ήταν υπεύθυνος της κυκλοφορίας συνολικά όλου του σιδηροδρόμου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ακαριαίο θάνατο βρήκε ο Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, κατά τη διάρκεια τροχαίου που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο 38ο χλμ της Λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου.

Ο Κωνσταντίνος Χρυσάγης επέβαινε σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, με κατεύθυνση από την Βάρκιζα προς Σούνιο. Στο ύψος του Λαγονησίου, πραγματοποίησε προσπέραση οχημάτων βγαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα. Εκεί συγκρούστηκε με δύο οχήματα. Αρχικά πλαγιομετωπικά με ένα φορτηγάκι που πήγαινε προς Βάρκιζα και στη συνέχεια συγκρούστηκε μετωπικά με ένα ΙΧ που ήταν πίσω από το φορτηγάκι.

Την προανάκριση έχουν αναλάβει τα έμπειρα στελέχη της τροχαίας νοτιοανατολικής Αττικής.

Οι δύο οδηγοί των εμπλεκόμενων οχημάτων συνελήφθησαν για ανθρωποκτονία από αμέλεια, όπως προβλέπεται, αφέθηκαν όμως ελεύθεροι με προφορική εντολή του εισαγγελέα, καθώς δεν φαίνεται να προκύπτουν ευθύνες σε βάρος τους. Οι αστυνομικοί έλαβαν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες που βεβαίωσαν πως κινήθηκε στο αντίθετο ρεύμα.

ΠΗΓΗIefimerida
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς