20.8 C
Athens

Έφυγε ο Μπέος: Είναι μια φαρσοκωμωδία, ελπίζω να μην έχουμε αίματα

Ο Αχιλλέας Μπέος εγκατέλειψε τη συνάντηση πριν ολοκληρωθεί, χαρακτηρίζοντάς τη φαρσοκωμωδία

Νωρίτερα αποχώρησε από τη συνάντηση των εκπροσώπων των play off με τον Στιβ Μπένετ και τον Τάκη Μπαλτάκο ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος χαρακτήρισε τη διαδικασία φαρσοκωμωδία και ευχήθηκε «να μην υπάρξουν αίματα».

«Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Απορώ τόσοι δημοσιογράφοι, τόσος κόσμος, αφήνετε την ώρα σας, να γράψετε τι; Να πάρετε δηλώσεις για ποιο πράγμα; Αυτό το ποδόσφαιρο δεν γίνεται, όχι στο Τζιμπουτί, σε κανένα μέρος του κόσμου. Είναι μια φαρσοκωμωδία. Δεν ξέρω τον λόγο που μαζευτήκαμε εδώ. Εδώ μαζευτήκαμε για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, αυτό τους ενδιαφέρει, όχι το ποδόσφαιρο. Να ευχηθώ να μην έχουμε αίματα. Να μην έχουμε αίματα», τόνισε ο ισχυρός άνδρας του Βόλου, που παραδέχθηκε ότι ακούστηκαν οι φωνές του από την αίθουσα κατά τη διάρκεια της συνάντησης:

«Εγώ διαφωνώ με τέτοιου είδες πρακτικές. Φώναξα και αντέδρασα για αυτές τις πρακτικές. Ως εκ τούτου δεν πάει πουθενά το ποδόσφαιρο αν δεν γίνουν τομές εδώ και τώρα και παρθούν αποφάσεις. Λυπάμαι πολύ. Το θέατρο των σκιών είναι μέσα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς